![]() |
|
Front Równości Ludowej - Wersja do druku +- Mrucznik Role Play (https://mrucznik-rp.pl) +-- Dział: Organizacje (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Organizacje Przestępcze (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=16) +---- Dział: Aplikacje zaakceptowane (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=17) +---- Wątek: Front Równości Ludowej (/showthread.php?tid=784) |
Front Równości Ludowej - nghngh - 05 Pażdziernika 2025 ![]() FRL - Front Równości Ludowej Front Równości Ludowej to zorganizowana grupa aktywistów, która w krótkim czasie zyskała rozgłos i kontrowersje na ulicach Los Santos. Początkowo postrzegani jako idealistyczny ruch społeczny walczący o równość, dziś coraz częściej określani są przez media jako radykalny front polityczny, którego działalność balansuje na granicy rewolucji i obywatelskiego buntu. Nazwa organizacji narodziła się w przestrzeni mediów społecznościowych, gdzie oburzeni redaktorzy zaczęli opisywać ich coraz śmielsze działania w prasie codziennej Los Santos. Z czasem określenie „Front Równości Ludowej” stało się symbolem ruchu - zjednoczenia mniejszości, bojowej idei i bezkompromisowego podejścia do sprawiedliwości społecznej. Członkowie FRL walczą o prawa mniejszości i równość społeczną, kierując się dewizą: „Kto nie z nami, ten przeciwko nam.” Nie są to jednak zwykli aktywiści - to fanatycznie oddani sprawie idealiści, którzy wierzą, że tylko radykalne działania mogą doprowadzić do prawdziwej zmiany. Znani w Los Santos z marszów ulicznych, plakatów propagandowych, graffiti z symbolami frakcji i agresywnej agitacji wobec ulicznych gangów oraz samozwańczych „obrońców porządku”, członkowie Frontu stanowią siłę, z którą trzeba się liczyć. Front dba o własny porządek i dyscyplinę. Każdy członek nosi charakterystyczne odznaczenie - najczęściej opaskę na ramieniu z symbolem frakcji i stopniem w hierarchii organizacji. Dla nich to nie tylko ozdoba, lecz znak przynależności do ruchu, który w ich oczach ma zmienić świat. W mieście coraz częściej widać ich symbole, a ich hasła rozbrzmiewają w dzielnicach, które dotąd były ciche. W oczach wielu stają się bohaterami, dla innych - zagrożeniem. Jedno jest pewne: Front Równości Ludowej już nigdy nie da o sobie zapomnieć. ![]() Mogłoby się wydawać, że to zwykła grupa chorych i niestabilnych psychicznie ludzi, którzy postawili sobie za cel w życiu uprzykrzać prace służb porządkowych, jednakże sprawa zachodzi trochę głębiej. Wyznają własną ideologie i religie według której legalizacja broni, czy narkotyków zaspokoi pragnienie wszystkich mieszkańców San Andreas... Burmistrz miasta zdał sobie sprawę z powagi sytuacji dopiero w momencie gdy do Internetu wyciekły filmy i zdjęcia, na których skąpo ubrane kobiety zaoferowały małej grupie nastolatków fentanyl po którym dzieci trafiły do szpitala. ![]() ,,To nie jest grupa aktywistów walcząca o ekologie, czy mniejsze ceny na stacjach benzynowych a istni terroryści. Nie pozwólmy aby nasze dzieci padły ofiarą takiego okrucieństwa, zrobimy wszystko co w naszej mocy aby ich znaleźć." - słowa Komendanta policji w Pershing Square na zapytanie o opinie w sprawie. ---------------------------------- OOC Siemano, planujemy na nowej edycji mruka pograć grupkę aktywistów których celem jest zrobienie z Los Santos większego piekła od tego którym już jest. Będziemy poszerzać gierkę dla służb jak i zwykłych graczy tworząc różne protesty, czy też problemy na mieście. Zapraszamy każdego do wspólnej gierki, po przez dołączenie do grupy "aktywistów" czy też działania przeciwko im! Murzyny które będą grały:
LIDER - ngh V-LIDER - Klopsik Kawski Edek Kluch Veen1 Cezary Baryka Ciastuś Majusia Smoker3S Greedy Yoko Miszor Darek Platyna Morasznik ![]() Kamix_Benz Maci0ra Skala Bomberr Szyszunia Fenix ((Jak wszyscy założą konta na forum to dodam globale))
RE: Front Równości Ludowej - kawski_kot - 05 Pażdziernika 2025 Mam to w nosie że sąsiedzi mówią o mnie świr. RE: Front Równości Ludowej - Smoker3S - 05 Pażdziernika 2025 Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos
RE: Front Równości Ludowej - nghngh - 05 Pażdziernika 2025 (05 Pażdziernika 2025, 21:25)Smoker3S napisał(a): Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos wszystko ze smakiem, nie będziemy przecież blokować rozgrywki innym graczom! Jak już to jedna taka sytuacja w tygodniu
RE: Front Równości Ludowej - kawski_kot - 06 Pażdziernika 2025 Na tym kanale Youtube będą pojawiać się różne ciekawe momenty z naszej gry IC. ✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹ ---> ✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹ RE: Front Równości Ludowej - hydro - 06 Pażdziernika 2025 raz sierpem raz młotem RE: Front Równości Ludowej - Ciastuuś - 07 Pażdziernika 2025 Bardzo super, wszystko fajnie, podoba mi się, polecam - jeden z murzynów RE: Front Równości Ludowej - andrzej wilk - 08 Pażdziernika 2025 dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke RE: Front Równości Ludowej - nghngh - 08 Pażdziernika 2025 (08 Pażdziernika 2025, 13:52)andrzej wilk napisał(a): dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke No to zapraszam na discorda: https://discord.gg/dNpG8KNE RE: Front Równości Ludowej - nghngh - 09 Pażdziernika 2025 Chętnych do gierki z nami zachęcam do napisania wiadomości prywatnej na forum.
RE: Front Równości Ludowej - nikoreto - 04 Listopada 2025 smokers i ciastus w ekipie to wiadomo ze banda zjebow i pedofili RE: Front Równości Ludowej - Ank - 06 Listopada 2025 spoko, napisz do mnie na pv na discord |