Mrucznik Role Play
[RESTAURACJA] Italiano Hub - Wersja do druku

+- Mrucznik Role Play (https://mrucznik-rp.pl)
+-- Dział: Organizacje (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Organizacje Prywatne (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Dział: Archiwum (https://mrucznik-rp.pl/forumdisplay.php?fid=66)
+---- Wątek: [RESTAURACJA] Italiano Hub (/showthread.php?tid=893)

[RESTAURACJA] Italiano Hub - dawid - 09 Grudnia 2025

[Obrazek: C8iMg66.png]

Italiano Hub to nowo powstała restauracja inspirowana tradycyjną włoską kulturą jedzenia — pełną aromatu oliwy, świeżych ziół, rzemieślniczego makaronu oraz prawdziwej neapolitańskiej pizzy. Lokal stawia na połączenie elegancji z nowoczesnością, dzięki czemu sprawdzi się zarówno jako miejsce spotkań biznesowych, rodzinnych obiadów, jak i wieczornych spotkań ludzi kochających włoskie żarcie. Z myślą o ludziach spacerujących na molo oraz wędkarzach znajdować będziemy się na molo! Myślę ,że to idealne miejsce ,ponieważ w tej części miasta nie zjemy nic.

Dorastałem w tętniącej życiem Katanii na Sycylii, gdzie razem z ojcem prowadziłem niewielką, ale słynną w okolicy restaurację. Nasza kuchnia była prosta, oparta na przepisach przekazywanych z pokolenia na pokolenie – aromatyczna pizza, świeże makarony, które przyciągały ludzi z całego miasta. Ojciec zawsze powtarzał, że sekret dobrego jedzenia to „serce i odrobina odwagi”.
Kiedy życie zaprowadziło mnie do Stanów Zjednoczonych, długo szukałem swojego miejsca. Brakowało mi zapachu ulic Katanii, dźwięku żeliwnych patelni z naszej kuchni i wieczornej gwarnej atmosfery. W końcu zrozumiałem, że niosę tę tradycję w sobie i nie mogę o niej zapomnieć.
Dlatego właśnie dziś planuję otworzyć własną restaurację w USA – małą, klimatyczną knajpę, która będzie łączyć sycylijską duszę z nowym światem. Chcę, aby każdy gość, przekraczając próg, poczuł się jak w domu, jakby przez chwilę przeniósł się na słoneczne południe Włoch. To będzie mój sposób na zachowanie rodzinnej tradycji i stworzenie czegoś, co naprawdę mnie definiuje.

Naszym gościom oferujemy

- Świeżość produktów
– sprowadzanych od lokalnych dostawców oraz bezpośrednio z Włoch
- Autentyczne smaki – kuchnia oparta o tradycyjne włoskie przepisy
- Elegancki klimat – włoska muzyka, profesjonalna obsługa
- Pizza premium – wypiekana w piecu opalanym drewnem
[*]Restauracja będzie czynna codziennie, z naciskiem na porę obiadową oraz wieczorną. Oferujemy dania kuchni Włoskiej, pizzę neapolitańską, makarony. Wprowadzimy sezonowe menu inspirowane regionami Włoch. Planowane są eventy tematyczne: weekend sycylijski, zgadnij włoski smak i wygraj oraz wiele innych innowacyjnych pomysłów aby zaskoczyć klientów.
[*]

Znajdziesz nas na MARKET! Za niedługo powstanie tutaj nasz lokal.
[*]                                                     
                                                   [Obrazek: O1Bc9G1.png]

[*]Krótkie menu Italiano Hub!

Pizza
  • Margherita Classica – pomodoro, mozzarella fior di latte, bazylia
  • Pepperoni Piccante – pikantne salami, mozzarella, rukola
  • Prosciutto e Funghi – szynka dojrzewająca, pieczarki, mozzarella
  • Quattro Formaggi – gorgonzola, mozzarella, ricotta, pecorino

Makarony
  • Spaghetti Carbonara – pancetta, jajko, pecorino
  • Tagliatelle al Pesto – domowe pesto z bazylii, orzeszki piniowe
  • Penne Arrabbiata – pikantny sos pomidorowy, peperoncino
  • Lasagna Classica – warstwowa, domowa, z mięsem wołowym
    Znajdziesz również u nas lokalne napoje oraz wodę źrodlaną 
                                                                                                           W skład zespołu wchodzą:
                                                                                                                      Padrone    David Bianchi
                                                                                                                      Direttore    Paul Skold
                                                                                                                      Capo sala  Kakashi Nagai
                                                                                                                                                  Capo sala Adolf Relith
    OOC: Siema na imie mam Dawid - na mruczniku gram już od ponad dziesięciu lat z przerwami. Zawsze grałem bandziora stąd pomysł aby na tej edycji otworzyć własną restauracje i poprowadzić ją wspólnie z bratem i przyjaciółmi. Aktywny jestem zazwyczaj po godzinie 16:00 do późnego wieczora także moja restauracja będzie kręciła fajną aktywność. To moja pierwsza aplikacja na biznes także mam nadzieje ,że się dobrze za to zabrałem. Jeśli będziecie mieć jakieś pytania to śmiało chętnie na każde odpowiem. Pozdrawiam

RE: [RESTAURACJA] Italiano Hub - dawid - 16 Grudnia 2025

**na magazyn lokalu zaczynają się już dostawy jedzenia,  szef restauracji nadal nie posiada informacji od zarządcy budynku na zatwierdzenie najmu**

RE: [RESTAURACJA] Italiano Hub - dawid - 21 Grudnia 2025

**właściciel restauracji dalej nie posiada informacji z urzędu na temat działalności**

RE: [RESTAURACJA] Italiano Hub - dawid - 23 Grudnia 2025

**Właściciel niepowstałej restauracji widząc faworyzację ze strony zarządcy biznesów odpala swojego laptopa, włącza stronę urzędu i dodaje komentarz pod swoją aplikacją biznesu: "Jebać cie Evans kurwo obyś się udławił tym zatrutym kebabem" - następnie wyłączą laptop i szcza na ryj Evansa**

RE: [RESTAURACJA] Italiano Hub - ziemniaczek123 - 23 Grudnia 2025

*kom*
biznes prowadzony przez osobe niezrownowazona psychicznie i odklejona od rzeczywistosci.

RE: [RESTAURACJA] Italiano Hub - dawid - 23 Grudnia 2025

(23 Grudnia 2025, 15:02)ziemniaczek123 napisał(a): *kom*
biznes prowadzony przez osobe niezrownowazona psychicznie i odklejona od rzeczywistosci.

Marnuj dalej czas na komentarze pod tematem człowieka ,którego nawet nie znasz. Zamykam aplikację z racji iż pan Evans ,który sprawdza te aplikacje faworyzuje swoich znajomych. Aplikacje napisane później niż moje już dawno są zaakceptowane. Tutaj ewidentnie widać jak pan Evans  zlewa nieznanych mu ludzi ,którzy mu nigdy nie lizali piździska. Pozdrawiam i życzę spokojnych świąt.