[KOTS] King Of The Streets
Rozpoczęty przez Natalia Toretto

4 odpowiedzi w tym temacie
Natalia Toretto
Premium

14
6 post 1 temat Dołączył: Lis 2025
20 Stycznia 2026, 14:17 -
[Obrazek: Ymh7BNX.jpeg]
King of the Streets (KOTS) to brutalna organizacja walk no-rules (bez zasad), znana z "ulicznego" charakteru, organizująca wydarzenia w nietypowych, industrialnych miejscach, gdzie zawodnicy dowiadują się o lokalizacji walki na krótko przed pojedynkiem, skupiając się na surowych walkach na gołe pięści, co odróżnia ją od tradycyjnego MMA. Zazwyczaj w pojedynkach udział biorą nie tylko zawodowi sportowcy, ale także "chuligani" z różnych środowisk kibicowskich jak i osoby należące do zorganizowanych grup przestępczych.
OOC
Dalszą historię napisze przyszłość.  W takim środowisku charakternych twardzieli (nie takich jak w Toruniu :D) mam zamiar nawiązać znajomości  poprzez grę Full RolePlay i zrobić z tego groźną grupę przestępczą o charakterze zbrojnym/zmotoryzowanym (może coś ala "Audi Gang" z Holandii), która zajmie się napadami/porwaniami, a może handlem? Czas pokaże.
Miejsce warsztat na granicy Jefferson, a East Los Santos (tam gdzie dostałam jako pierwsza w historii frakcje z pierwszej edycji MRP)
[Obrazek: OMAcnNV.jpeg]

Przydałaby się tylko możliwość nauki sztuk walki. Tuningi mogę zlecać innym warsztatom. Nie znam się na grafice, a więc jest jak jest, sorry. Nadrobi się rozgrywką, jeżeli w ogóle jeszcze jakoś serwer ruszy (jak będzie czystka jakaś :D)

Członkowie:

- Natalia Toretto
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20 Stycznia 2026, 15:21 przez Natalia Toretto.
Yamaha
Premium

11
29 post 2 temat Dołączył: Lis 2025
21 Stycznia 2026, 11:26 -
pograłby w czymś podobnym do AUDI gangu
JamesBongs
Zaufany Gracz

16
17 post 2 temat Dołączył: Lis 2025
23 Stycznia 2026, 13:39 -
Oj Natalia Natalia, ten warsztat na Jefferson jest mój więc z daleka bo będzie DB
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23 Stycznia 2026, 13:40 przez JamesBongs.
[Obrazek: 2xRazJk.gif]
Natalia Toretto
Premium

14
24 Stycznia 2026, 01:53 -
(23 Stycznia 2026, 13:39)JamesBongs napisał(a): Oj Natalia Natalia, ten warsztat na Jefferson jest mój więc z daleka bo będzie DB

Ok, jasne. Nie wiedziałam. Zaraz coś rozkmienię innego.
Woojtaz_eK
Premium

5
25 Stycznia 2026, 14:22 -
(20 Stycznia 2026, 14:17)Natalia Toretto napisał(a):
[Obrazek: Ymh7BNX.jpeg]
King of the Streets (KOTS) to brutalna organizacja walk no-rules (bez zasad), znana z "ulicznego" charakteru, organizująca wydarzenia w nietypowych, industrialnych miejscach, gdzie zawodnicy dowiadują się o lokalizacji walki na krótko przed pojedynkiem, skupiając się na surowych walkach na gołe pięści, co odróżnia ją od tradycyjnego MMA. Zazwyczaj w pojedynkach udział biorą nie tylko zawodowi sportowcy, ale także "chuligani" z różnych środowisk kibicowskich jak i osoby należące do zorganizowanych grup przestępczych.
OOC
Dalszą historię napisze przyszłość.  W takim środowisku charakternych twardzieli (nie takich jak w Toruniu :D) mam zamiar nawiązać znajomości  poprzez grę Full RolePlay i zrobić z tego groźną grupę przestępczą o charakterze zbrojnym/zmotoryzowanym (może coś ala "Audi Gang" z Holandii), która zajmie się napadami/porwaniami, a może handlem? Czas pokaże.
Miejsce warsztat na granicy Jefferson, a East Los Santos (tam gdzie dostałam jako pierwsza w historii frakcje z pierwszej edycji MRP)
[Obrazek: OMAcnNV.jpeg]

Przydałaby się tylko możliwość nauki sztuk walki. Tuningi mogę zlecać innym warsztatom. Nie znam się na grafice, a więc jest jak jest, sorry. Nadrobi się rozgrywką, jeżeli w ogóle jeszcze jakoś serwer ruszy (jak będzie czystka jakaś :D)

Członkowie:

- Natalia Toretto

Ja też członek mordo, zaczynam znowu grać xd

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości