17 Grudnia 2025, 18:30 -
witam, chciałbym zbojkotować ostatnią zmianę dotyczącą ograniczenia możliwości grania w więcej niż dwóch org przestępczych/porządkowych. Myślę, że jest to krzywdzące dla małych grup przestępczych, które grają rzadziej, a niektórzy członkowie grają w nich pobocznie, dla kolegi czy innego stylu gry czy chociaż jako odskocznie od "luźnego rp", gdyż karze nam się wybierać na rzecz jednej, przez co naturalnie wybierzemy te, które są najaktywniejsze. Moja sytuacja jest taka, że grałem w FRL nieco luźniej, ale też dołączyłem do HA, gdzie skupiłem się na swojej rozgrywce z większym poziomem RP. Dochodząc do konsensusu, jestem zmuszony wybierać między skupieniem sie na gry w tak zwancyh bojówkach albo granie full RP, co naturalnie zaburzyło równowagę mojej rozgrywki.
Tak więc bardzo proszę o przywrócenie poprzedniego stanu, tak że spędzając na serwerze 10h mogę w jednej organizacji pograć 5h a w drugiej 5h.
Szczerze to nie wiem jak nazwać to zjawisko, żeby dopierdolić biedy, coś zabrać znowu. Nie wiem kto za to odpowiada, ale nie może być tak, że ktoś wchodzi i patrzy subiektywnie i mówi tak "OOO TEGO MAJĄ ZA DUŻO ZABIERZMY IM TO" "ZMNIEJSZMY TO" proszę państwa my nie żyjemy w jakiejś Rosji, że biedą będziemy motywować ludzi do gry.
l
Tak więc bardzo proszę o przywrócenie poprzedniego stanu, tak że spędzając na serwerze 10h mogę w jednej organizacji pograć 5h a w drugiej 5h.
Szczerze to nie wiem jak nazwać to zjawisko, żeby dopierdolić biedy, coś zabrać znowu. Nie wiem kto za to odpowiada, ale nie może być tak, że ktoś wchodzi i patrzy subiektywnie i mówi tak "OOO TEGO MAJĄ ZA DUŻO ZABIERZMY IM TO" "ZMNIEJSZMY TO" proszę państwa my nie żyjemy w jakiejś Rosji, że biedą będziemy motywować ludzi do gry.
l