sannews.ru/Jews_Hammas_dentysta
Rozpoczęty przez Eryk

1 odpowiedzi w tym temacie
Eryk
Gracz

36
20 post 4 temat Dołączył: Wrz 2025
23 Grudnia 2025, 14:13 -
o
[Obrazek: 8UHaXjG.png]
[b]Lek. wet. Jews Hammas – zadba o Twój uśmiech[/b]
[Obrazek: J7KLRSE.png]
[b]Doktor
[/b]
W zeszłym tygodniu w mieście swoją praktykę otworzył znany w świecie specjalista od protez zębowych dla tygrysów, Jews Hammas. Pochodzący z Niebieskiego Jeruzalem dentysta oferuje przystępne cenowo usługi dla mieszkańców naszego miasta. Z jego usług korzystają również przyjezdni ludzie i murzyni z całego stanu.
Rozmawialiśmy z jednym z jego klientów, Frankiem Pagotto.
[Obrazek: SNQsO3w.png]
Frank Pagotto z nowymi zębami
– Widzi pan ten rozlany olej pod gabinetem doktora? Jak się na nim poślizgnąłem i wyrżnąłem zębami w trotuar, to do tej pory są tam ślady, o! Na szczęście pan doktor był wtedy w pobliżu, pomógł mi wstać i od razu zajął się moimi brakującymi zębami.
[Obrazek: 4yOVmzI.jpeg]
Doktor pokazuje
Doktora Jews spotkaliśmy w jego gabinecie, pokazał nam miejsce, w którym Frank Pagotto stracił swoje ostatnie trzy zęby. Doktor, korzystając z najlepszych dostępnych materiałów, stworzył dla niego protezę z zębów niedźwiedzia polarnego grizzly. W swojej ofercie ma również bardziej przestępne cenowo zęby psów, a dla jaroszy zęby krowy i konia. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w największych ogrodach zoologicznych świata, gdzie początkowo leczył zęby u szczupaków. Z biegiem czasu zaczął pomagać coraz trudniejszym przypadkom, zaczynając od protetyki u szczerbatych murzynów, aż w końcu odważył się podejmować leczenie u ludzi.
Zapraszamy do jego gabinetu - tanio, szybko i solidnie!
Mielony
Gracz

2
10 post 0 temat Dołączył: Gru 2025
23 Grudnia 2025, 19:10 -
DOTĄD OLEJNĄ, HEEEEJ

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości