[skarga] Chris_Edger, John Martinez
Rozpoczęty przez arrrro

2 odpowiedzi w tym temacie
arrrro
Gracz

2
1 post 1 temat Dołączył: Gru 2025
Wczoraj, 11:47 -
Nick oskarżonego: Chris_Edger, John Martinez
Nick oskarżającego: Liam_Miller
Data i godzina zdarzenia: 29.12.2025 / 02:36
Powód: Skarga nie na temat, skorumpowany administrator
SKARGA DO KTOREJ SIE ODNOSZEhttps://mrucznik-rp.pl/showthread.php?ti...57#pid1657
Kara (proponowana): Wyrzucenie z administracji, a dla drugiego PERM.
Wyjaśnienie: Skarga została złożona przez Johna Martineza i dotyczyła rzekomego stworzenia przeze mnie konta Mike Scott po otrzymaniu CK. Pragnę jednoznacznie zaznaczyć, że nie mogłem założyć tego konta, ponieważ postać, której dotyczył CK, została trwale uśmiercona, a ja nie tworzyłem żadnego nowego konta w celu obejścia kary.
W samej skardze nie wskazano żadnych konkretnych dowodów, takich jak logi, czas zdarzeń czy inne potwierdzenia. Skarga była ogólnikowa i w mojej ocenie miała na celu wyłącznie doprowadzenie do mojego zbanowania.
Administrator Chris_Edger przyjął skargę bez sprawdzenia logów, co jest rażącym naruszeniem podstawowych zasad administracyjnych. Tymczasem analiza techniczna jednoznacznie pokazuje, że:
  • adres IP Liama Millera oraz Mike’a Scotta różnią się,
  • obie postacie były aktywne w tym samym czasie, co całkowicie wyklucza możliwość, abym to ja był osobą tworzącą lub prowadzącą konto Mike Scott.
Dodatkowo zwracam uwagę na brak bezstronności administratora Chrisa_Edgera, który wielokrotnie faworyzuje wybranych graczy. Skarga została złożona 8 godzin temu, natomiast rozpatrzona po 6 godzinach, podczas gdy moja apelacja oczekuje już kilkanaście godzin bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
W związku z powyższym wnoszę o:
  • uznanie skargi za bezpodstawną,
  • ponowne rozpatrzenie sprawy w oparciu o logi,
  • oraz wydalenie administratora Chrisa_Edgera z administracji z uwagi na rażące zaniedbania i brak obiektywizmu.

Screeny (obowiązkowe): 
https://imgur.com/a/qbBVp8v
ziemniaczek123
Gracz

72
52 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
Nick SAMP: Cert_Polska
8 godzin(y) temu -
Akceptacja skargi bez możliwości wytłumaczenia też jest mocnym nadużyciem ze strony tego śmiesznego administratora. Widać gołym okiem, że nawet przy umierającym serwerze nie nadaje się by pełnić swoją rolę. Dyskusja z tym człowiekiem nie przyniosła efektów i była wręcz męcząca.
Maciek2003
Premium

-2
6 post 1 temat Dołączył: Gru 2025
7 godzin(y) temu -
To nie pierwszy raz gdy MSR robi samowolkę także jedno wielkie XD

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Jeffik, 21 gości