RCS | THE GOLD TOURNAMENT
Rozpoczęty przez Slavio

5 odpowiedzi w tym temacie
Slavio
Banned

3 post 2 temat Dołączył: Gru 2025
13 Grudnia 2025, 03:27 -
[Obrazek: x3WyxMz.png]

"DLA HONORU, DZIECI, CZASEM MATKI - SĄ ZWYCIĘZCAMI BO WESZLI DO KLATKI"

FEDERACJA ROGER COMBAT SPORT'S OGŁASZA OFICJALNY TURNIEJ "THE GOLD TOURNAMENT" DLA MIESZKAŃCÓW STANU SAN ANDREAS!

Jeśli jesteś fanatykiem sportów walki, odwaga Ci nie straszna a walka sprawia czystą przyjemność - to witamy w świecie MIESZANYCH SPORTÓW WALKI! Federacja MMA RCS ogłasza oficjalny nabór zawodników do Złotego Turnieju. Turnieju, który może zmienić Twoje życie na długi okres!

Walka w blasku fleszy i wiecznej chwały to największe zwycięstwo dla każdego sportowca. Jeżeli czujesz się na siłach aby wejść do OKTAGONU i stoczyć prawdziwą walkę, to jest czas aby zapisać się do turnieju!

STAWKĄ TURNIEJU JEST:
- DOŻYWOTNI kontrakt na walki z Federacją RCS (o określonej sumie wynagrodzenia),
-
$100.000 nagrody głównej na dalszy rozwój zawodnika,
- walkę wieczoru o międzynarodowy pas mistrza federacji RCS na jednej z najbliższych gal numerowanych.

To chyba odpowiednia zachęta do podjęcia walki prawda? 
Ale nie ma nic za darmo! Każdy chętny zawodnik musi dokonać wpłaty wpisowego do turnieju, które wynosi
$2.500 na oficjalne konto bankowe federacji RCS! Tylko w ten sposób możesz stać się oficjalnym zawodnikiem turnieju i walczyć o główną stawkę!

FEDERACJA RCS POSZUKUJE:
- 24 chętnych zawodników do udziału w turnieju!

JEŚLI JESTEŚ CHĘTNY ZGŁOŚ SIĘ JUŻ TERAZ WEDŁUG WZORU:

Kod:
Ja [Imię i Nazwisko] deklaruje uczestnictwo w Złotym Turnieju federacji RCS i zobowiązuje się do dokonania wpłaty wpisowego.

TURNIEJ RCS ODBĘDZIE SIĘ 23 GRUDNIA 2025, GODZINA 21:00 W OFICJALNEJ SIEDZIBIE FEDERACJI RCS!
LISTA ZAWODNIKÓW TURNIEJU:
BRAD KELLY (SPRINTER)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13 Grudnia 2025, 13:38 przez Slavio.
VSVP
Premium

2
12 post 1 temat Dołączył: Paź 2025
13 Grudnia 2025, 10:06 -
Weź zmień kolor tej czcionki bo nic nie widać
Slavio
Banned

3 post 2 temat Dołączył: Gru 2025
13 Grudnia 2025, 10:49 -
(13 Grudnia 2025, 10:06)VSVP napisał(a): Weź zmień kolor tej czcionki bo nic nie widać

Poprawione
klops
Premium

9
20 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
13 Grudnia 2025, 13:51 -
Ja Ethan Girard deklaruje uczestnictwo w Złotym Turnieju federacji RCS i zobowiązuje się do dokonania wpłaty wpisowego.
Yoko
Premium

4
11 post 0 temat Dołączył: Lis 2025
13 Grudnia 2025, 13:52 -
Ja Dwayne Mckinley deklaruje uczestnictwo w Złotym Turnieju federacji RCS i zobowiązuje się do dokonania wpłaty wpisowego.

Ja Samson Mckinley deklaruje uczestnictwo w Złotym Turnieju federacji RCS i zobowiązuje się do dokonania wpłaty wpisowego.

Za ziomka bo jest aktualnie na wyjezdzie i nie ma jak napisac :D
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13 Grudnia 2025, 13:52 przez Yoko.
Verdix
Gracz

2
2 post 1 temat Dołączył: Paź 2025
13 Grudnia 2025, 19:59 -
Ja Vito_Corvalone deklaruje uczestnictwo w Złotym Turnieju federacji RCS i zobowiązuje się do dokonania wpłaty wpisowego.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości