20 Stycznia 2026, 14:17 -
King of the Streets (KOTS) to brutalna organizacja walk no-rules (bez zasad), znana z "ulicznego" charakteru, organizująca wydarzenia w nietypowych, industrialnych miejscach, gdzie zawodnicy dowiadują się o lokalizacji walki na krótko przed pojedynkiem, skupiając się na surowych walkach na gołe pięści, co odróżnia ją od tradycyjnego MMA. Zazwyczaj w pojedynkach udział biorą nie tylko zawodowi sportowcy, ale także "chuligani" z różnych środowisk kibicowskich jak i osoby należące do zorganizowanych grup przestępczych.
OOC
Dalszą historię napisze przyszłość. W takim środowisku charakternych twardzieli (nie takich jak w Toruniu :D) mam zamiar nawiązać znajomości poprzez grę Full RolePlay i zrobić z tego groźną grupę przestępczą o charakterze zbrojnym/zmotoryzowanym (może coś ala "Audi Gang" z Holandii), która zajmie się napadami/porwaniami, a może handlem? Czas pokaże.
Miejsce warsztat na granicy Jefferson, a East Los Santos (tam gdzie dostałam jako pierwsza w historii frakcje z pierwszej edycji MRP)
Przydałaby się tylko możliwość nauki sztuk walki. Tuningi mogę zlecać innym warsztatom. Nie znam się na grafice, a więc jest jak jest, sorry. Nadrobi się rozgrywką, jeżeli w ogóle jeszcze jakoś serwer ruszy (jak będzie czystka jakaś :D)
Członkowie:
- Natalia Toretto
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20 Stycznia 2026, 15:21 przez Natalia Toretto.