Ammu Nation Los Santos
Rozpoczęty przez InspekcjaGazowa

8 odpowiedzi w tym temacie
InspekcjaGazowa
Premium

4
7 post 1 temat Dołączył: Lis 2025
07 Grudnia 2025, 20:39 -
[Obrazek: attachment.php?aid=25]
ammu-nation – twoj legalny dostawca uzbrojenia w Los Santos!

witamy w ammu-nation los santos – profesjonalnym sklepie mieszczacym sie w samym centrum Downtown, tuz obok dawnej remizy, ktory od lat dba o bezpieczenstwo mieszkancw miasta.

oferujemy szeroki wybor wyposazenia, idealnego zarowno dla cywilow posiadajacych stosowne zezwolenia w swiecie los santos, jak i funkcjonariuszy sluzb porzadkowych w miescie.

w naszej ofercie znajdziesz:

pistolety krotkie i rewolwery – idealne do samoobrony.

strzelby i karabiny automatyczne – dla tych, ktorzy potrzebuja wiekszej sily ognia.

amunicje rożnego kalibru – dopasowana do kazdego rodzaju broni.

Kamizelki taktyczne i akcesoria obronne – zapewniaja dodatkowe bezpieczenstwo i komfort.

Dlaczego Ammu-Nation?

Profesjonalna obsluga

Sprzet najwyzszej jakosci

Pelna legalnosc w swiecie Los Santos

Dbamy o bezpieczenstwo mieszkancow!

ammu-nation Los Santos – tu zaczyna sie twojewoje bezpieczenstwo.
zapraszamy do downtown los santos!

[Obrazek: attachment.php?aid=27]

ZADZĄD
Prezes Rodrigos Salvatores
Zastępca Prezesa Larry Mitchell
Kierownik Gregory Rusell

Ten post był ostatnio modyfikowany: 09 Grudnia 2025, 21:38 przez InspekcjaGazowa.

Załączone pliki Miniatury

Evans
Administrator

15
54 post 9 temat Dołączył: Wrz 2025
Nick SAMP: Tommy Evans
09 Grudnia 2025, 18:45 -
Popraw tą aplikację bo wygląda paskudnie, dodaj członków zespołu i lokalizację.
InspekcjaGazowa
Premium

4
09 Grudnia 2025, 21:42 -
(09 Grudnia 2025, 18:45)Evans napisał(a): Popraw tą aplikację bo wygląda paskudnie, dodaj członków zespołu i lokalizację.

Gotowe
kindeff
Gracz

10
8 post 2 temat Dołączył: Gru 2025
09 Grudnia 2025, 22:05 -
(07 Grudnia 2025, 20:39)InspekcjaGazowa napisał(a):
[Obrazek: attachment.php?aid=25]
ammu-nation – twoj legalny dostawca uzbrojenia w Los Santos!

witamy w ammu-nation los santos – profesjonalnym sklepie mieszczacym sie w samym centrum Downtown, tuz obok dawnej remizy, ktory od lat dba o bezpieczenstwo mieszkancw miasta.

oferujemy szeroki wybor wyposazenia, idealnego zarowno dla cywilow posiadajacych stosowne zezwolenia w swiecie los santos, jak i funkcjonariuszy sluzb porzadkowych w miescie.

w naszej ofercie znajdziesz:

pistolety krotkie i rewolwery – idealne do samoobrony.

strzelby i karabiny automatyczne – dla tych, ktorzy potrzebuja wiekszej sily ognia.

amunicje rożnego kalibru – dopasowana do kazdego rodzaju broni.

Kamizelki taktyczne i akcesoria obronne – zapewniaja dodatkowe bezpieczenstwo i komfort.

Dlaczego Ammu-Nation?

Profesjonalna obsluga

Sprzet najwyzszej jakosci

Pelna legalnosc w swiecie Los Santos

Dbamy o bezpieczenstwo mieszkancow!

ammu-nation Los Santos – tu zaczyna sie twojewoje bezpieczenstwo.
zapraszamy do downtown los santos!

[Obrazek: attachment.php?aid=27]

ZADZĄD
Prezes Rodrigos Salvatores
Zastępca Prezesa Larry Mitchell
Kierownik Gregory Rusell

ziomuś, czemu zabrałeś mi logo i lokalizacje w dodatku podałeś nie swojego GS'a tylko rowniez skopiowałeś z mojej aplikcji
InspekcjaGazowa
Premium

4
09 Grudnia 2025, 23:21 -
zioemk lokalizacje wszystko sam robiłem nic nie kopiowałem skad mogłem wiedziec ze ty masz takie samo logo
kindeff
Gracz

10
09 Grudnia 2025, 23:27 -
(09 Grudnia 2025, 23:21)InspekcjaGazowa napisał(a): zioemk lokalizacje wszystko sam robiłem nic nie kopiowałem skad mogłem wiedziec ze ty masz takie samo logo

przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, no tak skąd mogłeś wiedzieć, że mamy takie samo logo - po pierwsze w Twojej nazwie widnieje napis tylko Ammu Nation Los Santos i dziwne, że na dole u mnie w logo znajduje się napis Downtown jak i również w "Twoim" logo, weź napisz coś swojego, bądź oryginalny a nie kopiujesz wszystko co się da XD, więc odpowiedz mi na pytanie skąd masz logo bo na pewno nie z neta bo sam osobiscie je robiłem w photoshopie.
InspekcjaGazowa
Premium

4
09 Grudnia 2025, 23:58 -
(09 Grudnia 2025, 23:27)kindeff napisał(a):
(09 Grudnia 2025, 23:21)InspekcjaGazowa napisał(a): zioemk lokalizacje wszystko sam robiłem nic nie kopiowałem skad mogłem wiedziec ze ty masz takie samo logo

przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, no tak skąd mogłeś wiedzieć, że mamy takie samo logo - po pierwsze w Twojej nazwie widnieje napis tylko Ammu Nation Los Santos i dziwne, że na dole u mnie w logo znajduje się napis Downtown jak i również w "Twoim" logo, weź napisz coś swojego, bądź oryginalny a nie kopiujesz wszystko co się da XD, więc odpowiedz mi na pytanie skąd masz logo bo na pewno nie z neta bo sam osobiscie je robiłem w photosh
dawaj dalej ziomek widze ze dupe ci sciska kurwa nie masz co robic tylko pisac nie idz spac która juz godzina
kindeff
Gracz

10
10 Grudnia 2025, 00:16 -
(09 Grudnia 2025, 23:58)InspekcjaGazowa napisał(a):
(09 Grudnia 2025, 23:27)kindeff napisał(a):

przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, no tak skąd mogłeś wiedzieć, że mamy takie samo logo - po pierwsze w Twojej nazwie widnieje napis tylko Ammu Nation Los Santos i dziwne, że na dole u mnie w logo znajduje się napis Downtown jak i również w "Twoim" logo, weź napisz coś swojego, bądź oryginalny a nie kopiujesz wszystko co się da XD, więc odpowiedz mi na pytanie skąd masz logo bo na pewno nie z neta bo sam osobiscie je robiłem w photosh
dawaj dalej ziomek widze ze dupe ci sciska kurwa nie masz co robic tylko pisac nie idz spac która juz godzina

Jakby mnie dupa ściskała to bym skopiował całą Twoją aplikacje i wrzucił ją i udawał, że to ja napisałem XD, no dokładnie która to już godzina młodzieńcze, jutro na która masz do szkoły? Nie zaśpij ;D Mama wie, że grasz w gry 18+?
Evans
Administrator

15
54 post 9 temat Dołączył: Wrz 2025
Nick SAMP: Tommy Evans
11 Grudnia 2025, 01:39 -
Aplikacja odrzucona.
Skopiowałeś część aplikacji od kolegi, po czym jeszcze masz do niego problem. Proponuje stworzyć coś indywidualnego następnie złożyć ją ponownie.
Lokalizacja podana w aplikacji nie jest i tak już dostępna.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości