Skargi na graczy Los Santos Police Department
Rozpoczęty przez givemeblik

20 odpowiedzi w tym temacie
Dekalo
Gracz

18
21 post 3 temat Dołączył: Gru 2025
16 Grudnia 2025, 16:53 -
(16 Grudnia 2025, 16:50)ziemniaczek123 napisał(a):
(16 Grudnia 2025, 16:44)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo_Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Joshua_Chesterfield
Powód: W momencie strzelaniny pod naszym spawnem, nie posiadałem wl - dołączyłem się do tej strzelaniny, Joshua_Chesterfield po zabiciu mnie, gdzie jeszcze trwała wymiana ognia naszych bandziorków z PD olał strzelanie się z nimi, wbił mi jedno bw gdy już leżałem na ziemi, nadał wl potem pościg i zabił mnie po raz kolejny abym trafił do DeMorgan bez żadnej podstawy, czyste odwalenie, nadużycie skryptu PD. Na załączonych ssach widać jak jestem ranny, potem nadawne tryby pościgu - pisałem do gracza bezpośrednio na /w czy zamierza wypuścić, olał temat. Jest to nadużycie skryptu wygląda to tak jakbym dał /q.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/vHROWbJ

Nie mam zamiaru się nawet za bardzo spuszczać nad graczem, który ma nick Dekalo Blik - odwalacz, notoryczny wanted level za jazde z Taylor Hill sultanem i strzelanie do wszystkiego co się rusza, bugowanie kajdanek, bugowanie BW, bugowanie wszystkiego co się da, rapidfire, wh, lag switch. Wszyscy o tym wiedzą. Został na Tobie wykonany wyrok ulicy.

Rozumiem, ja osobiście Cię kompletnie nie znam, nie wiem co masz na myśli wymieniając te wszystkie powody - widocznie żyjecie za bardzo naszym życiem, administracja niech sprawdzi czy faktycznie ''buguje kajdanki'' ''buguje bw'' - trochę dziwne, bo od 3 dni nie byłem praktycznie w ogóle w więzieniu a toczymy gierkę w swoim gronie :)

Edit: Widzę, że na bieżąco edytujesz swój post także również dodam co nieco od siebie, całość strzelaniny odbyła się na naszym spawnie gdzie graczy było sporo. Sam napisałeś cytuje ''Został na Tobie wykonany wyrok ulicy'' ale PD nie jest od wyroków ulicy, nadużyłeś CMD, odwaliłeś, zepsułeś reputacje PD - a są fajni gracze w PD, z którymi można pograć normalną gierkę, popisać. Przyznałeś się i dla mnie temat jest zamknięty. Ja do Ciebie piszę skargę o to, że nadużyłeś CMD pod panelem PD a Ty odpowiadasz, że mam wh i buguje kajdanki oraz bw - w którym momencie coś takiego zrobiłem, w żadnym. Przyznałeś się i tyle.

Cieszę się, że przyznałeś się do winy, że odwaliłeś i nadużyłeś cmd i nie lecisz z jakąś bajką jak to każdy ma w zwyczaju. Wszystkiego dobrego.

Edit; Nie zamierzam Ci już odpowiedzieć, zaśmiecamy tylko temat - przyznałeś się i nie, nie powinno tak się grać z graczami, jakoś inni PD potrafią normalnie grać.

Edit; Andrzeju Wilku na Ciebie skargi nie pisałem, jak masz problem z gierką z nami to nie graj - nie wiem gdzie Wy widzicie błędy z naszej strony gry, od dwóch dni nawet nie byłem w celi, dopiero dziś, nie miałem z Wami praktycznie w ogóle żadnej interakcji a piszecie tak jakbyście myśleli o nas 24/7, no my o Was za bardzo nie a piszecie o nas jakbyście nas szpiegowali cały dzień. Nie będziecie korzystać z skryptu od tak bo macie takie przeświadczenia i WY uznajecie, że to dobre rozwiązanie. Też mamy różne CMD i mamy ich używać od tak? bo tak nam się widzi? - To jest samowolka, i wszyscy PD akurat grają fajnie, da się pograć, pogadać, umieją zaaresztować jak trzeba. Wy wyznajecie zasadę wygrać za wszelką cenę, w ogóle nie powinniście do mnie strzelać bo nie miałem wanted levelu, a od razu dostałem tazer, czemu? - od tak, piszę że nie mam wanteda, bw, tryb pościgu, bw i DeMorgan.
Jak robicie coś takiego bo uznajecie, że tak należy bo sami sobie tak stwierdziliście to nie ma pewności, że nie używacie tego w stosunku do innych graczy, od tak - bo myślicie, że tak należy.
W trosce o dobro wszystkich graczy skarga wleciała, bo to nie był dm, to było odwalenie poprostu - a pewnie bym jej nie pisał gdyby Joshua odpisał na /w, ale nie było odzewu. Tyle, przyznał się a Wy piszecie ''Tak z Wami trzeba postępować'' postępować to powinniście według regulaminu i nie wbijać DeMorgan osobom co nie mają wanted levelu i strzelać do wszystkiego co się rusza a dopiero potem nadawać kary.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Grudnia 2025, 18:08 przez Dekalo.

Wiadomości w tym wątku
RE: Skargi na graczy Los Santos Police Department - przez Dekalo - 16 Grudnia 2025, 16:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości