16 Grudnia 2025, 16:56 -
(16 Grudnia 2025, 16:53)Dekalo napisał(a):Nie nadużyłem cmd i nie odwaliłem niczego, nie jestem niczemu winny, zagrałem z Tobą tak jak powinno się z wami grać, liderzy porządkowych mają tego świadomość.(16 Grudnia 2025, 16:50)ziemniaczek123 napisał(a):(16 Grudnia 2025, 16:44)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo_Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Joshua_Chesterfield
Powód: W momencie strzelaniny pod naszym spawnem, nie posiadałem wl - dołączyłem się do tej strzelaniny, Joshua_Chesterfield po zabiciu mnie, gdzie jeszcze trwała wymiana ognia naszych bandziorków z PD olał strzelanie się z nimi, wbił mi jedno bw gdy już leżałem na ziemi, nadał wl potem pościg i zabił mnie po raz kolejny abym trafił do DeMorgan bez żadnej podstawy, czyste odwalenie, nadużycie skryptu PD. Na załączonych ssach widać jak jestem ranny, potem nadawne tryby pościgu - pisałem do gracza bezpośrednio na /w czy zamierza wypuścić, olał temat. Jest to nadużycie skryptu wygląda to tak jakbym dał /q.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/vHROWbJ
Nie mam zamiaru się nawet za bardzo spuszczać nad graczem, który ma nick Dekalo Blik - odwalacz, notoryczny wanted level za jazde z Taylor Hill sultanem i strzelanie do wszystkiego co się rusza, bugowanie kajdanek, bugowanie BW, bugowanie wszystkiego co się da, rapidfire, wh, lag switch. Wszyscy o tym wiedzą. Został na Tobie wykonany wyrok ulicy.
Rozumiem, ja osobiście Cię kompletnie nie znam, nie wiem co masz na myśli wymieniając te wszystkie powody - widocznie żyjecie za bardzo naszym życiem, administracja niech sprawdzi czy faktycznie ''buguje kajdanki'' ''buguje bw'' - trochę dziwne, bo od 3 dni nie byłem praktycznie w ogóle w więzieniu a toczymy gierkę w swoim gronie :)
Cieszę się, że przyznałeś się do winy, że odwaliłeś i nadużyłeś cmd i nie lecisz z jakąś bajką jak to każdy ma w zwyczaju. Wszystkiego dobrego.
Drugą sprawą jest to, że nie będę czekał az któryś znajomek z LSMC Cię podniesie, Ty zbugujesz kajdanki i zaczniesz w nas napierdalać z rapidfire - mialem możliwość pozbycia się przestępcy to to zrobiłem. IC zostałeś zamordowany, nie ma tu nadużycia. Zapomniałem tylko zapytać czy CK ale już sobie odpuśćmy, dostałeś PK/MK, a że byłeś przestępcą to skończyłeś w więzieniu.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Grudnia 2025, 17:28 przez ziemniaczek123.