16 Grudnia 2025, 17:22 -
(16 Grudnia 2025, 16:44)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo_Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Joshua_Chesterfield
Powód: W momencie strzelaniny pod naszym spawnem, nie posiadałem wl - dołączyłem się do tej strzelaniny, Joshua_Chesterfield po zabiciu mnie, gdzie jeszcze trwała wymiana ognia naszych bandziorków z PD olał strzelanie się z nimi, wbił mi jedno bw gdy już leżałem na ziemi, nadał wl potem pościg i zabił mnie po raz kolejny abym trafił do DeMorgan bez żadnej podstawy, czyste odwalenie, nadużycie skryptu PD. Na załączonych ssach widać jak jestem ranny, potem nadawne tryby pościgu - pisałem do gracza bezpośrednio na /w czy zamierza wypuścić, olał temat. Jest to nadużycie skryptu wygląda to tak jakbym dał /q.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/vHROWbJ
zbigniew sureno here, bylem przy tej sytuacji
i powiem wprost: napierdalacie do PD on sight, dajecie notorycznie /q i jestescie 24/7 w maskach wiec nie idzie was odroznic. zdejmujcie z mord te maski to bedziemy w stanie rozroznic kto jak sie zachowuje i dopasowac poziom rozgrywki jezeli ktos nie odpierdala trzody, proste. zachowujecie sie jak bydlo wiec jestescie traktowani jak bydlo. sa jednostki, ktore maja tez wyjebane w rp ale przynajmniej potrafia sie zachowac i nie ma od nich skarg - zgadnij dlaczego? bo nie mają powodu, nikt nikogo nie upierdala dla samej satysfakcji upierdalania. wasze rp "pokazuje" sie dopiero jak trzeba skarge nasmarowac, wtedy wszystko wiecie perfekcyjnie - w gierce zas myslicie jak wpierdolic /q zeby nie bylo konsekwencji bydlęcego zachowania. cwaniaczek taylor hill dal /q dwa razy pod rzad, alfons jakistam kurwa na W to samo - nikt się nie będzie zastanawiał czy moze akurat ty będziesz tak dobry, ze tego nie zrobisz. mamy skrypt i korzystamy z niego - i korzystać będziemy.
chcecie być jebani to będziecie jebani i jak zaczniemy puszczać skargi z naszej strony to sobie bedziecie musieli latac murzynami na freeroamie bo zostaniecie wysadzeni stad szybciej niz sie wam wydaje
tyle ode mnie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Grudnia 2025, 17:27 przez andrzej wilk.