Skargi na graczy Los Santos Police Department
Rozpoczęty przez givemeblik

20 odpowiedzi w tym temacie
loraczek
Premium

3
4 post 0 temat Dołączył: Gru 2025
17 Grudnia 2025, 15:19 -
(17 Grudnia 2025, 14:59)dzigi_wsh napisał(a):
(17 Grudnia 2025, 14:37)loraczek napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Cole Carmine
Imię Nazwisko oskarżonego: Marcelo Scofield, David Bianchi
Powód: Gość o nicku David Bianchi wbija mi bw pakuje do fury lutuje wszystkie bronie, materiały itd. komendą nie grając chyba w LSPD ani bodajże pod org (nawet nie mają do tego dostępu) po czym przyjeżdża jego kolega wspomniany w oskarżeniu mówi "lutuj go do zera, dawaj mi tego pedała" po czym zawozi na pakę dając mi maksymalne kary. - Nie jestem pierwszym przypadkiem, który został tak zrobiony przez Scofield typ zabija ze snajpy na naszym spawnie ze snajperki, a drugi podjeżdża i lutuje. - Jaki to sens ego ich zabolało i robią co chcą, gdy jest mało osób na serwerze
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): Wrzucam swoje ssy jak i kolegi w tym samym czasie. https://imgur.com/a/m2yAQe6 + logi możecie sprawdzić

bylo grane ic a nie ooc XD jeszczze sie poplacz bardziej typie XD byles poszukiwany miales wl zrobilem swoja robote z bianczim sie znam ic  i tyle ci powinno wystarczyc pozdro

chlopaki u gory i tak was juz wyjasnili skladajac ta skarge jeszcze bardziej sie osmieszyliscie XD  i pierwsze 3 skriny sa edytowane pokaz orginalne. a ten ostatni ss przedstawia jak stachu dostal bo we mnie strzelał pozdro?

to fajnie, że się przyznaliście, że pd gra z org przes. jak przy was lutują bronie i nic nie robicie do tego nagle jak zaczął mnie lutować z dupy się pojawiłeś w tym samym miejscu. - Co do gry IC wysoki poziom używania tylko komend, ssy mogę dać orginal, a co do stacha to Ty poleciałeś na AJ nie on, więc xD

Wiadomości w tym wątku
RE: Skargi na graczy Los Santos Police Department - przez loraczek - 17 Grudnia 2025, 15:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości