Skargi na graczy Los Santos Police Department
Rozpoczęty przez givemeblik

20 odpowiedzi w tym temacie
Dekalo
Gracz

18
21 post 3 temat Dołączył: Gru 2025
17 Grudnia 2025, 16:49 -
Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Marcelo Scofield
Powód: Dzień dobry, zmuszony jestem napisać kolejną skargę na pracownika PD Marcelo_Scofield oraz Fernando_Stabinsky - Pan Marcello posiada okropny czit, najgorszy z możliwych, aim walący przez ściany, centralnie pod stacją temple zostałem przez niego zamordowany bez żadnej interakcji, nie mógł z pewnością widzieć mnie, nie powiedział ani słowa, skąd wiem że to Pan Marcello? - ponieważ regularnie używa tego czitu za pomocą snajperki; oraz poinformował kolegę o tym, że mam bw, magicznie zostałem wzięty do zaaresztowania, a jego kompan okłamał mnie podając inne dane postaci :) Zapytałem się Pana Marcello czy to on mnie zabił, odpisał że nie - więc bardzo proszę o sprawdzenie administracji 17.12.2025  godzina +/- 15:35 czy Pan Marcello zabił z odległości niemożliwej dla normalnego gracza z snajperki czy też nie jak to on twierdzi. Pozdrawiam, chcę tylko powiedzieć, że tego typu zachowania psują kompletnie serwer, spada ilość graczy a administracja, kompletnie z tym nic nie robi, pomijam w skardze postać Fernando_Stabinsky, on jedynie mnie zaaresztował, z pewnością nie używał na mnie czitów. To jest nadużycie panelu PD, zwykły najgorszy z możliwych dmów, wiadomo, że to jest mrucznik ale to co prezentuje Pan Marcello psuję kompletnie gospodarkę serwera, serwer, zniechęca graczy, cieszę się, że mogłem napisać skargę w imieniu wszystkich.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/3SmTkFf

Update: Dostałem także informacje, że Marcelo Scofield jeździ jako PD z organizacją przestępczą oraz kradnie portfele https://imgur.com/a/U3tD6Qw
Dziwne, że przez tyle czasu nikt nie rozliczył takiej osoby - to nie jest dmiarz, to jest odwalacz i szkodnik serwerowy psujący serwer.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17 Grudnia 2025, 16:59 przez Dekalo.

Wiadomości w tym wątku
RE: Skargi na graczy Los Santos Police Department - przez Dekalo - 17 Grudnia 2025, 16:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości