[Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz)
Rozpoczęty przez pogrom

13 odpowiedzi w tym temacie
lime
Zaufany Gracz

3
7 post 2 temat Dołączył: Wrz 2025
23 Grudnia 2025, 20:05 -
(23 Grudnia 2025, 02:31)pogrom napisał(a): Dobry wieczór Państwu,
Niniejszym chciałbym złożyć skargę na skryptera lime, znanego w grze pod nickiem Adolf_Zadymiarz.

Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że ten serwer - jeżeli chodzi o askept RP - nie miał zbytnio szans na powodzenie. Nie zmienia to jednak faktu, że mogliśmy się jakkolwiek fajnie bawić. Wszyscy, jako gracze, mieliśmy mniej więcej równe szane. Wiadomo, że wszędzie zdarzały się nadużycia, ale dopóki nie ingerowała w to stronniczna administracja pod postacią jednej osoby, miało to jakąkolwiek rację bytu.

Administrator, skrypter, czy jakkolwiek można by nazwać 'człowieka', na którego złożona jest poniższa skarga, najwidoczniej przechodzi okres buntu i buzują mu hormony. Fakt tego, że sam jeździ po San Andreas i uderza bez konrketnej przyczyny w losowych graczy (nie tylko w czerwonej strefie) pewnie mógłbym przeboleć. Nie jednak, gdy działa to wyłącznie w jedną stronę.

Adolf Zadymiarz poczuł swojego rodzaju władze na serwerze i robi sobie sielankę. Dosłownie. Tutaj nawet nie wiem od czego można by zacząć, naprawdę jest tego aż tak wiele. Zaczynając od faworyzowania swoich widocznie dziwnych kolegów, aż po respienie sobie RPG, zbijanie bw sobie i kolegom, zbijanie sobie wanted levela, respienie miniguna i tak dalej. Jak już wspomniałem jednak, działa to wyłącznie w jedną stronę - nabijesz mu znowu wl, który zbił mu jego ziomek? Warn. Dasz sobie /q, bo jakiś gość bhopuje i cię zaczyna pić pod Pershing Square? Warn. Użyjesz tazera w DMie z dupy, który sam zainicjował? 20 minut admin jaila, a jak! W drugą stronę, to kompletna sielanka. Ziomka może ukara AJ'em po parunastu wyjściach PODCZAS AKCJI. Jeździ z tymi ludźmi i sobie nawzajem adorują.

Najlepszym wyjściem, moim skromnym zdaniem, byłoby wyrzucenie tego człowieka z roli, która ma jakąkolwiek sprawczność. Domyślam się jednak, że taki scenariusz jest niemożliwy, więc wnioskuje o po prostu odebrania mu praw do jakichkolwiek działań na serwerze live.

Tutaj takie dwa luźne screeny z dzisiaj - 1. Adolf Zadymiarz i jego ekipa - m.in. Alfons Wiebedzinskiwiur xD; 2. jak jesteśmy rozwalani przez RPG. Mogę spojrzeć jutro, czy coś jeszcze mam, ale wiadomo, że nie wszystko screenowałem, czasami błędy i czasami po prostu trudno zrobić zrzuty niektórych rzeczy.

[Obrazek: cQKf1W5.png]
[Obrazek: xUpvtcE.png]

Dziękuję
pogrom
'człowieku' popłacz się jeszcze bardziej za zasłużone kary :joy:
- jedynie bronie jak sobie respiłem to jak miałem buga z /p
- udowodnij jakąkolwiek faworyzacje, możesz wejść na ich konta na forum i zobaczysz, że dostają też warny XD.
od tego jest prawnik żeby zbijać wl a nadawanie wl po oczyszczeniu / paki po pace bo ktoś ci wcześniej zawinił jest debilizmem
- rpg było dane przez anakina na akcje dla lidera organizacji a on oddał mi - bug /p dlatego /givegun + dałem unbw/naprawiłem wam auta - nie płacz.

(23 Grudnia 2025, 17:28)rfvcaperd napisał(a): Witam, ja od tego Pana lime Adolf Zadymiarz pseudonim penisek dostałem warna za jazde na dachu wczoraj, gdy jego sprzymierzeńcy (czyt. Giovante Duncan, Maksymilian Kubiak, Adolf Reith i spółka) robili to samo, albo bugowali interiory. Im kara nei została nadana.

drogi penisku, nigdy nie nadałem warna za jazde na dachu, proszę nie kłamać w skargach - wszystkie twoje warny są zasłużone.

(23 Grudnia 2025, 15:29)ziemniaczek123 napisał(a): Wczoraj użytkownik prawdopodobnie znajdował się pod wpływem substancji psychoaktywnych. Jego zachowanie było nie do przyjęcia - wykorzystywał cheaty (prawdopodobnie WH) i grał z innymi osobami stosującymi niedozwolone oprogramowanie, w tym z graczem znanym w pewnych kręgach jako Alfons.

Pod wpływem chwili nakładał kary bez odpowiednich dowodów - przykładem jest filmik, który został użyty jako podstawa do ukarania mnie, mimo że nie przedstawiał zarzucanego czynu. Dodatkowo dochodziło do nieprofesjonalnego spawnowania broni w celu zdobycia przewagi, co było widoczne zarówno wczoraj, jak i w ostatnim czasie.

Serwer nie jest serwerem RolePlay, ale niezależnie od tego wszyscy gracze powinni być traktowani równo. Gdy około 15 osób stara się wspólnie dobrze bawić, niedopuszczalne jest, by administrator psuł zabawę, używając miniguna i innych niedozwolonych środków.

Choć doceniamy wkład, jaki wniósł, większość graczy jest tutaj dla MRUCZNIKA, a nie dla kotnika. Jeśli kosztem wkładu owego osobnika będą podobne sytuacje, wkrótce serwis może stracić sens i aktywność graczy.

PS :)

[Obrazek: 1TUrF6a.png]

Filmik był wystarczającym powodem żeby cie ukarać, wykorzystywanie buga na demorgan jest przeciwko regulaminowi serwera jak i LSPD. Dostałeś unwarna tylko dlatego, że nie wiedziałem kto nadał /poscig (mimo, że ty dobijałeś specjalnie osoby na BW to pomyślałem, że to twoja sprawka).
Co do cheatow na 99% gram w gta sa dłuzej niż ty zyjesz więc możesz śmiało sobie te głupote z głowy wybić bo na to dowodów nigdy nie znajdziesz XD a marny object finder na krzaki o którego połowa PD prosiła za nim byłem administratorem to nie jest dobry argument żeby to poprzeć bo nie dawało to żadnego "advantage" nad normalnym graczem (+ zablokowałem to po dołączeniu do administracji XD)

TLDR: 2 imbecyle robią skarge z zemsty za zasłuzone kary, nie będe tu więcej odpowiadać póki nic ciekawego sie nie pojawi.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23 Grudnia 2025, 20:12 przez lime.

Wiadomości w tym wątku
[Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 02:31
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez shaker - 23 Grudnia 2025, 07:58
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez ziemniaczek123 - 23 Grudnia 2025, 15:29
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez rfvcaperd - 23 Grudnia 2025, 17:28
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez nghngh - 23 Grudnia 2025, 19:36
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:41
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 20:05
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:03
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 21:39
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:49
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez ziemniaczek123 - 23 Grudnia 2025, 20:22
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lionelek - 23 Grudnia 2025, 20:54
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 21:42
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez msr - 26 Grudnia 2025, 00:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości