[Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz)
Rozpoczęty przez pogrom

13 odpowiedzi w tym temacie
ziemniaczek123
Gracz

70
54 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
Nick SAMP: Cert_Polska
23 Grudnia 2025, 20:22 -
TLDR: 2 imbecyle robią skarge z zemsty za zasłuzone kary, nie będe tu więcej odpowiadać póki nic ciekawego sie nie pojawi.

Bardzo dobre podejście jako administrator serwisu. Obrażaj dalej.

Filmik był wystarczającym powodem żeby cie ukarać, wykorzystywanie buga na demorgan jest przeciwko regulaminowi serwera jak i LSPD.
W którym miejscu wykorzystywałem buga na demorgan? Czym jest bug na demorgan? Tak myślałem.

Dostałeś unwarna tylko dlatego, że nie wiedziałem kto nadał /poscig (mimo, że ty dobijałeś specjalnie osoby na BW to pomyślałem, że to twoja sprawka).
Gość nie miał BW, bo sobie zbugował - miał wcześniej,. dał kilka razy /q (nie dostał za to kary), wbił i chciał strzelać dalej - faworka cudowna.

Co do cheatow na 99% gram w gta sa dłuzej niż ty zyjesz więc możesz śmiało sobie te głupote z głowy wybić bo na to dowodów nigdy nie znajdziesz XD

To niejako przyznanie się do cheatowania xd. Jesteś raczej niemądry, że coś takiego napisałeś, gratuluje. Nie znasz mnie, nie wiesz ile gram w GTA więc zalecałbym utaknie w tym temacie.

a marny object finder na krzaki o którego połowa PD prosiła za nim byłem administratorem to nie jest dobry argument żeby to poprzeć bo nie dawało to żadnego "advantage" nad normalnym graczem (+ zablokowałem to po dołączeniu do administracji XD)

Oczywiście, że dawało, sam z niego korzystałeś i chwaliłeś się ile to krzaków nie zniszczyłeś latając po mapie. Gratuluje, że zabezpieczyłeś to, szkoda, że to udostępniłeś - znowu: postawa godna administratora serwisu.

Pół serwera ma Cię za pijanego od wczoraj, bo absolutnie każdemu psujesz rozgrywkę - przykład z dzisiaj i /tp kolegi z motelu gdy tam "utknął", a później marne tłumaczenie, że miał buga i że już go odwozisz po /report. Super się zachowujesz. Jak taki 16 latek, który dostał admina na 20 letniej grze o murzynie i musiał coś udowodnić kolegom i samemu sobie. Heh.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23 Grudnia 2025, 20:23 przez ziemniaczek123.

Wiadomości w tym wątku
[Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 02:31
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez shaker - 23 Grudnia 2025, 07:58
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez ziemniaczek123 - 23 Grudnia 2025, 15:29
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez rfvcaperd - 23 Grudnia 2025, 17:28
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez nghngh - 23 Grudnia 2025, 19:36
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:41
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 20:05
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:03
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 21:39
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez pogrom - 23 Grudnia 2025, 21:49
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez ziemniaczek123 - 23 Grudnia 2025, 20:22
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lionelek - 23 Grudnia 2025, 20:54
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez lime - 23 Grudnia 2025, 21:42
RE: [Skarga@] lime (Adolf Zadymiarz) - przez msr - 26 Grudnia 2025, 00:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości