28 Grudnia 2025, 20:23 -
Dodaje kolejne screeny do skargi - https://imgur.com/a/SHCGae0, to się już robi żałosne.
Ekstra że to widziałeś, spójrz na screeny i na to jak grali. Nie dziwię się Liam Miller, że go rozpierdolił, bo chociaż na BW jest w tej samej lokalizacji, a tak to wali /q cały czas bez konsekwencji. WL za bycie cwelem został już wyjaśniony z liderem i fakt - nie było to potrzebne. Wjazd pod jego dom nie był jednak przez tego "WL-a", nikt go dzisiaj za WL nie ścigał, a jest prowadzone wobec niego śledztwo. Jeśli chcesz mnie pouczyć gry roleplay to zapraszam.
(28 Grudnia 2025, 19:38)msr napisał(a): Po pierwsze. Proszę obie strony o zachowanie jakiejkolwiek kultury, bo jak się nie przestaniecie wyzywać to zamknę skargę, a każdemu dam ostrzeżenie.
Po drugie. Tutaj akurat muszę się zgodzic z oskarżonymi. Dzisiaj byłem świadkiem, jak ktoś nadal mu wl "za bycie celem", oczyscilem go z WL, a za 3 minuty już miał wjazd na chatę 3 PD jakiś random w masce i agenta FBI.
Liam Miller od razu go zdmił następnie skul bez żadnej akcji, za co dostał jak się okazało później 3ciego warna. Zniszczyli mu wszystkie krzaki na jego posesji, gdzie szło by ładnie zagrać akcje z nakazem o wjazdem na chatę.. Niestety tak wygląda teraz gra PD. Odpowiednie wiadomości i screeny zostały przekazane do lidera i czekam na podjęcie odpowiednich kroków.
Ekstra że to widziałeś, spójrz na screeny i na to jak grali. Nie dziwię się Liam Miller, że go rozpierdolił, bo chociaż na BW jest w tej samej lokalizacji, a tak to wali /q cały czas bez konsekwencji. WL za bycie cwelem został już wyjaśniony z liderem i fakt - nie było to potrzebne. Wjazd pod jego dom nie był jednak przez tego "WL-a", nikt go dzisiaj za WL nie ścigał, a jest prowadzone wobec niego śledztwo. Jeśli chcesz mnie pouczyć gry roleplay to zapraszam.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 Grudnia 2025, 20:25 przez ziemniaczek123.