Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP!
Rozpoczęty przez Sonix

5 odpowiedzi w tym temacie
Adam
Gracz

18
31 post 2 temat Dołączył: Wrz 2025
28 Pażdziernika 2025, 18:20 -
(28 Pażdziernika 2025, 16:39)Sonix napisał(a):
(27 Pażdziernika 2025, 19:21)Adam napisał(a): Człowieku, ty jesteś jakimś zgredem-megalomanem Big Grind

ten serwer to chyba zajawka na chlodniejsze dni, ktore nas nastaly. nikogo nie obchodzi twoj wklad do jakiegos marnego klubiku w dwudziestoletniej gierce

Pewnie! Przyznaje się do bycia zgredem - w sumie mój wiek już o tym świadczy Smile. Dodam jeszcze, że lubię się chwalić czymś, czego dokonałem na tym, czy innych serwerach, zupełnie nie licząc na oklaski. A Ty co pozostawiłeś po sobie do tej pory?

Chcę tylko pokazać, że czasy SAMPA dawno już się skończyły i jeśli ktoś próbuje jeszcze ratować "umarłego", to albo liczy na hajs za konta premium od "sentymentowców", albo nie do końca wie co robi. Ja totalnie nikomu nie chcę podcinać skrzydeł, bo może i pomysł wypali i sloty serwera będą się wypełniać graczami, ale znam obietnice Mrucznika (całego projektu) nie od dziś i wiem, że niestety na obietnicach tylko się kończyło.

dobra we pal gume

Wiadomości w tym wątku
Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Sonix - 27 Pażdziernika 2025, 01:21
RE: Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Adam - 27 Pażdziernika 2025, 19:21
RE: Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Sonix - 28 Pażdziernika 2025, 16:39
RE: Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Adam - 28 Pażdziernika 2025, 18:20
RE: Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Morasznik2 - 29 Pażdziernika 2025, 16:15
RE: Miejsca snów i koszmarów - wersja SA-MP! - przez Morasznik2 - 28 Pażdziernika 2025, 13:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości