Skargi na graczy Los Santos Police Department
Rozpoczęty przez givemeblik

20 odpowiedzi w tym temacie
dzigi_wsh
Banned

15 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
17 Grudnia 2025, 16:52 -
(17 Grudnia 2025, 16:49)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Marcelo Scofield
Powód: Dzień dobry, zmuszony jestem napisać kolejną skargę na pracownika PD Marcelo_Scofield oraz Fernando_Stabinsky - Pan Marcello posiada okropny czit, najgorszy z możliwych, aim walący przez ściany, centralnie pod stacją temple zostałem przez niego zamordowany bez żadnej interakcji, nie mógł z pewnością widzieć mnie, nie powiedział ani słowa, skąd wiem że to Pan Marcello? - ponieważ regularnie używa tego czitu za pomocą snajperki; oraz poinformował kolegę o tym, że mam bw, magicznie zostałem wzięty do zaaresztowania, a jego kompan okłamał mnie podając inne dane postaci :) Zapytałem się Pana Marcello czy to on mnie zabił, odpisał że nie - więc bardzo proszę o sprawdzenie administracji 17.12.2025  godzina +/- 15:35 czy Pan Marcello zabił z odległości niemożliwej dla normalnego gracza z snajperki czy też nie jak to on twierdzi. Pozdrawiam, chcę tylko powiedzieć, że tego typu zachowania psują kompletnie serwer, spada ilość graczy a administracja, kompletnie z tym nic nie robi, pomijam w skardze postać Fernando_Stabinsky, on jedynie mnie zaaresztował, z pewnością nie używał na mnie czitów. To jest nadużycie panelu PD, zwykły najgorszy z możliwych dmów, wiadomo, że to jest mrucznik ale to co prezentuje Pan Marcello psuję kompletnie gospodarkę serwera, serwer, zniechęca graczy, cieszę się, że mogłem napisać skargę w imieniu wszystkich.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/3SmTkFf

czlowieku wez ty leki albo na tworki sie zapisz na terapie XDD
rfvcaperd
Gracz

4
2 post 0 temat Dołączył: Gru 2025
17 Grudnia 2025, 17:48 -
Imię Nazwisko oskarżającego: Christian_Blake
Imię Nazwisko oskarżonego: Jan_Glin
Powód: Wykorzystywanie seksualne na służbie.
pogrom
Premium

52
20 post 5 temat Dołączył: Wrz 2025
17 Grudnia 2025, 18:33 -
(17 Grudnia 2025, 17:48)rfvcaperd napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Christian_Blake
Imię Nazwisko oskarżonego: Jan_Glin
Powód: Wykorzystywanie seksualne na służbie.

no i po co robisz mg skoro kurwa spales??
givemeblik
Gracz

7
34 post 6 temat Dołączył: Wrz 2025
17 Grudnia 2025, 18:55 -
(16 Grudnia 2025, 16:44)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo_Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Joshua_Chesterfield
Powód: W momencie strzelaniny pod naszym spawnem, nie posiadałem wl - dołączyłem się do tej strzelaniny, Joshua_Chesterfield po zabiciu mnie, gdzie jeszcze trwała wymiana ognia naszych bandziorków z PD olał strzelanie się z nimi, wbił mi jedno bw gdy już leżałem na ziemi, nadał wl potem pościg i zabił mnie po raz kolejny abym trafił do DeMorgan bez żadnej podstawy, czyste odwalenie, nadużycie skryptu PD. Na załączonych ssach widać jak jestem ranny, potem nadawne tryby pościgu - pisałem do gracza bezpośrednio na /w czy zamierza wypuścić, olał temat. Jest to nadużycie skryptu wygląda to tak jakbym dał /q.
Materiały (screeny na imgur, video wstawiony na youtube): https://imgur.com/a/vHROWbJ

Skarga zostaje zaakceptowana, a gracz zostanie za to ukarany.
Generalnie nie dziwię się, że tak zareagował - jeździcie w 4 w aucie w tym jeszcze często jedna/dwie osoby na dachu i strzelacie do ludzi.
Jeśli idziemy stricte myśleniem role playowym to każdy z was powinien poczuwać konsekwencje swoich czynów, a nie czynić się nieśmiertelnym i bez konskwencji. Co nie zmienia faktu, że gracz nie powinien tak zrobić.
Dekalo
Gracz

18
21 post 3 temat Dołączył: Gru 2025
21 Grudnia 2025, 16:12 -
Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Liam_Miller
Powód: Po dołączeniu na serwer został mi wrzucony tryb pościgu, wbicie bw i uwięzienie w DeMorgan na 3800 sekund w miejscu spawna bez żadnego powodu. Serwerowy szkodnik, proponowana kara wyrzucenie z frakcji PD.
Materiały: https://imgur.com/a/TUcejmO
klops
Premium

9
20 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
21 Grudnia 2025, 16:58 -
(21 Grudnia 2025, 16:12)Dekalo napisał(a): Imię Nazwisko oskarżającego: Dekalo Blik
Imię Nazwisko oskarżonego: Liam_Miller
Powód: Po dołączeniu na serwer został mi wrzucony tryb pościgu, wbicie bw i uwięzienie w DeMorgan na 3800 sekund w miejscu spawna bez żadnego powodu. Serwerowy szkodnik, proponowana kara wyrzucenie z frakcji PD.
Materiały: https://imgur.com/a/TUcejmO

zapewne /q zrobiles

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości