Veturillo
Gracz
1
6 post
1 temat
01 Pażdziernika 2025, 20:25 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Siemanko, wiele lat przegrałem na Mruczniku 4fun, potem głównie na LSCE i Vibe RPA, wychodzę z propozycją utworzenia zamiast przeżartego jak flaki z olejem LSPD, które zawsze było kierowane przez te same osoby… zamiast tego utworzyć LSSD (Departament Szeryfa) jako frakcje. Posiadam gotową aplikację oraz inne rzeczy do tego potrzebne, jeśli Morasznik chce dalej być liderem, niech się odezwie, podzielę z nim się swoim pomysłem i we dwóch będziemy kierować frakcją, ponadto wolność wyboru zostawiam dla GRACZY, jak to zawsze było na tym demokratycznym serwerze.
daniel
Gracz
0
3 post
0 temat
01 Pażdziernika 2025, 20:44 -
Odpowiedz
Odpowiedz
juz kiedys byli szeryfowie to nie byli zbyt szanowani
Smoker3S
Administrator
4
20 post
0 temat
01 Pażdziernika 2025, 21:00 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Czym miałaby się różnić ta organizacja poza nazwą i w jaki sposób pozytywnie to wpłynie na rozgrywkę?
Adam
Gracz
18
31 post
2 temat
01 Pażdziernika 2025, 21:27 -
Odpowiedz
Odpowiedz
>implementowanie rzeczy z eleski i vibe na mrucznik x kotnik
 !
ziemniaczek123
Gracz
13
15 post
2 temat
Nick SAMP: Cert_Polska
01 Pażdziernika 2025, 21:45 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Dobre.. jestem za!
Veturillo
Gracz
1
6 post
1 temat
02 Pażdziernika 2025, 17:42 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(01 Pażdziernika 2025, 21:00)Smoker3S napisał(a): Czym miałaby się różnić ta organizacja poza nazwą i w jaki sposób pozytywnie to wpłynie na rozgrywkę?
Mam kilka alternatyw: LSSD jako pod jednym panelem z LSPD, jako pełnoprawna frakcja która zastąpi LSPD oraz jako epizod, uważam że nie ma co wykluczać osób które już liderowały LSPD/FBI min. Ciebie bo jesteś częścią projektu, decyzyjną, chciałbym współtworzyć to z wami, i wy byście nadzorowali od wewnątrz i zewnątrz jak to wygląda. Możecie dać zawsze szansę i sprawdzić czy wam się to spodoba.
Adam
Gracz
18
31 post
2 temat
02 Pażdziernika 2025, 17:59 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(02 Pażdziernika 2025, 17:42)Veturillo napisał(a): (01 Pażdziernika 2025, 21:00)Smoker3S napisał(a): Czym miałaby się różnić ta organizacja poza nazwą i w jaki sposób pozytywnie to wpłynie na rozgrywkę?
Mam kilka alternatyw: LSSD jako pod jednym panelem z LSPD, jako pełnoprawna frakcja która zastąpi LSPD oraz jako epizod, uważam że nie ma co wykluczać osób które już liderowały LSPD/FBI min. Ciebie bo jesteś częścią projektu, decyzyjną, chciałbym współtworzyć to z wami, i wy byście nadzorowali od wewnątrz i zewnątrz jak to wygląda. Możecie dać zawsze szansę i sprawdzić czy wam się to spodoba.
SD ma sens tylko wtedy, kiedy ktoś gra projekt więzienny i jest frakcja sądu. W przeciwnym wypadku zadania o typowo policyjnym charakterze powinno grać LSPD, tym bardziej jeśli centrum rozgrywki skupia się na Los Santos i nikt nie gra epizodów na wsiach.
Veturillo
Gracz
1
6 post
1 temat
02 Pażdziernika 2025, 19:17 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Immersyjnie idąc LASD również zapewnia usługi na terenie miasta Los Angeles, Los Angeles składa się z mniejszych miast jak Compton, itd.
Adam
Gracz
18
31 post
2 temat
02 Pażdziernika 2025, 19:55 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(02 Pażdziernika 2025, 19:17)Veturillo napisał(a): Immersyjnie idąc LASD również zapewnia usługi na terenie miasta Los Angeles, Los Angeles składa się z mniejszych miast jak Compton, itd. Hrabstwo Los Angeles =/= miasto Los Angeles
Veturillo
Gracz
1
6 post
1 temat
02 Pażdziernika 2025, 20:14 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Ty czegoś nie rozumiesz, oni działają na terenie hrabstwa i miasta Los Angeles, więc - COMPTON, 77th, East Los Angeles (Fort Apache). Wydział OSSB zobacz sobie gdzie działał, poczytaj ?
Adam
Gracz
18
31 post
2 temat
02 Pażdziernika 2025, 20:48 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(02 Pażdziernika 2025, 20:14)Veturillo napisał(a): Ty czegoś nie rozumiesz, oni działają na terenie hrabstwa i miasta Los Angeles, więc - COMPTON, 77th, East Los Angeles (Fort Apache). Wydział OSSB zobacz sobie gdzie działał, poczytaj ?
ok ziomek to Los Santos na mrucznik-rp
Veturillo
Gracz
1
6 post
1 temat
02 Pażdziernika 2025, 22:24 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(02 Pażdziernika 2025, 20:48)Adam napisał(a): (02 Pażdziernika 2025, 20:14)Veturillo napisał(a): Ty czegoś nie rozumiesz, oni działają na terenie hrabstwa i miasta Los Angeles, więc - COMPTON, 77th, East Los Angeles (Fort Apache). Wydział OSSB zobacz sobie gdzie działał, poczytaj ?
ok ziomek to Los Santos na mrucznik-rp Ja rozumiem ziomek, ale nie chodzi żeby wprowadzić sztywnego klopsa jak na serwerach Hard RP, nie o to mi chodzi, po prostu zrobić coś więcej niż LSPD. A nóż rozwinie się gra związaną z Sądami i polityką na serwerze i zaczną żyć miasteczka obok Los Santos, a tak jeśli zostanie typowo rozgrywka w LS to zastosowanie dalej ma LSSD. Konsultuję się z Morasznikiem, nie zamierzam nikomu wchodzić w paradę, zawsze można spróbować, mrucznik to był serwer że dawali możliwość spróbowania wszystkiego, więc i mam nadzieję że i w tym przypadku tak będzie
Adam
Gracz
18
31 post
2 temat
03 Pażdziernika 2025, 06:29 -
Odpowiedz
Odpowiedz
Gra sądu i polityki sie nie rozwinie
A morasznik to debil
givemeblik
Gracz
4
15 post
0 temat
03 Pażdziernika 2025, 22:52 -
Odpowiedz
Odpowiedz
(02 Pażdziernika 2025, 22:24)Veturillo napisał(a): (02 Pażdziernika 2025, 20:48)Adam napisał(a): (02 Pażdziernika 2025, 20:14)Veturillo napisał(a): Ty czegoś nie rozumiesz, oni działają na terenie hrabstwa i miasta Los Angeles, więc - COMPTON, 77th, East Los Angeles (Fort Apache). Wydział OSSB zobacz sobie gdzie działał, poczytaj ?
ok ziomek to Los Santos na mrucznik-rp Ja rozumiem ziomek, ale nie chodzi żeby wprowadzić sztywnego klopsa jak na serwerach Hard RP, nie o to mi chodzi, po prostu zrobić coś więcej niż LSPD. A nóż rozwinie się gra związaną z Sądami i polityką na serwerze i zaczną żyć miasteczka obok Los Santos, a tak jeśli zostanie typowo rozgrywka w LS to zastosowanie dalej ma LSSD. Konsultuję się z Morasznikiem, nie zamierzam nikomu wchodzić w paradę, zawsze można spróbować, mrucznik to był serwer że dawali możliwość spróbowania wszystkiego, więc i mam nadzieję że i w tym przypadku tak będzie
tutaj jezdzi sie na komendę główna policji, a zastepcow traktuje jak wsiokow co robia za policje parkow nardowoych juz tyle razy probowali to zrobic i ani razu nie wyszlo, przy tej ilosci graczy i ich podejsciu do rolpleju wsm frakcja by byla bo byla
MorasznikV2
Gracz
-1
4 post
0 temat
04 Pażdziernika 2025, 14:15 -
Odpowiedz
Odpowiedz
dobre
nie na mrucznika
|