Hitman Agency
Rozpoczęty przez Kubus

3 odpowiedzi w tym temacie
Kubus
Gracz

1
2 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
3 godzin(y) temu -
[Obrazek: epzZMvd.png]

Miasto Los Santos nigdy nie śpi. Neony migoczą wśród oparów deszczu, a każdy zaułek skrywa tajemnicę, której nikt nie chce odkrywać.
To tu – w cieniu korporacji, gangów i skorumpowanego rządu – narodziła się Hitman Agency.
Organizacja była kiedyś jedynie legendą z podziemnych forów: anonimowe, perfekcyjnie wykonane „kontrakty”, zero śladów, zero świadków, zero błędów.
A w centrum tej sieci – James Versace
Tak go nazywają ,James
Bo pojawia się tam, gdzie inni nie potrafią wejść.Niczym John Wick.
I znikam, zanim ktokolwiek zrozumie, co się stało.Kiedyś pracował dla rządu, najlepszy agent wydziału „Operacji Cichych”.
Zdradzili mnie — dokładnie w momencie, kiedy wykonałem dla nich najbrudniejszą robotę.
Zamiast medalu dostałem wyrok dożywocia
Jednak Przeżyłem. W Tajnych okolicznościach opuściłem areszt

Wróciłem znikąd i przejąłem organizację, której bali się wszyscy.
Teraz jestem jej liderem.
Liderem płatnych zabójców.  
 James Versace nigdy nie chciał kojarzyć się z modowym imperium, choć nosił to samo nazwisko. Urodził się daleko od blasku wybiegów – na przedmieściach Marsylii, w dzielnicy, gdzie zamiast perfum czuć było benzynę, a zamiast kolorowych magazynów widywało się raporty policyjne wywieszone na klatkach schodowych. Jego ojciec był mechanikiem, matka sprzątaczką. Żadne z nich nie miało nic wspólnego z luksusem, a los Jamesa wydawał się zapisany: ciężka praca i niewielkie perspektywy.
Wszystko zmieniło się, gdy miał 14 lat.
Wrócił wtedy ze szkoły i zastał swoje mieszkanie splądrowane, a rodziców – martwych. Mimo że policja twierdziła, że był to przypadek napadu, James widział na drzwiach wypalony znak — symbol lokalnego syndykatu "La Névoile". To nie był zwykły rabunek. To była egzekucja.
Tego dnia przysiągł sobie, że znajdzie winnych.

OOC ; 
Siema. Chciałem pograć w Hitman Agency. Kiedyś byłem w tej organizacji bardzo długo i znam zasady gry RP jak i struktur Hitman Agency. 
Na pewno wniosę dużo na ten serwer
POZDROO 

DC ; cloud6665491
Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Kubus.
Ank
Zarzad

36
37 post 3 temat Dołączył: Lut 2025
3 godzin(y) temu -
Popraw aplikacje, dodaj zdjęcia ( imgur ) dopisz więcej.
Kubus
Gracz

1
2 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
3 godzin(y) temu -
OK. Nie za bardzo ogarniam jeszcze pisanie aplikacji xd
Blastuś
Gracz

3
3 post 1 temat Dołączył: Lis 2025
2 godzin(y) temu -
Powodzenia