c40px2_ i Achilles
Wybory do Rady Serwera
Etap III - dogrywka
Głosowanie
Czas trwania: 25.III godz. 19:00 28.III godz. 19:00
Zasady:
- Każdy ma tylko jeden głos
- Głosowanie jest tajne
- Głosować mogą tylko administratorzy
- Do Rady Serwera dostanie się jedna osoba z największa liczbą głosów
KANDYDACI
zaufany gracz i moderator globalny
Myślę że nie muszę się nikomu tutaj przedstawiać, jednak dopełniając formalności Achilles - IG Armin Verwest. A więc opisując krótko siebie, jestem ponad 2 lata zaufanym graczem. Moderatorem globalnym chyba jeszcze dłużej, a także liderem LSPD. Gram już dość długo na serwerze, od 2011 i wiele tutaj widziałem, wiele przeżyłem i myślę że mam pewne doświadczenie na jego temat co może być cenną wartością w radzie, chcę się dostać do rady serwera, aby móc w jakiejś małej części wpływać na jego funkcjonowanie, oraz nie stać w miejscu i sprawdzić się w nowej funkcji.
Zgłaszam swoją chęć wstąpienia w szeregi Rady Serwera jako reprezentant grupy administratorów SA:MP. Jestem osobą, która gra tutaj oficjalnie od 2014 roku a nieoficjalnie od 2013. Administratorem jestem tutaj już łącznie prawie dwa lata, najdłużej pracowałem w KS. W tym momencie zajmuję stanowisko pomocnika ds. organizacji prywatnych w KO. Nie byłem w żaden sposób karany, nigdy nie miałem słusznej skargi. Nie należę też do osób stronniczych co na pewno powinno zostać uwzględnione w procesie weryfikacyjnym. Z góry dziękuję i życze owocnych wyborów.