Skocz do zawartości

• 55 postów
  • Nick SA-MP:Sammy_Hatosy

Napisano 11 styczeń 2019 - 01:21

**Na stronie internetowej Los Santos Police Department pojawił się nowy materiał**

YdmKE8z.png

Dnia 9 i 10 stycznia, 2019 roku członkowie Special Weapons and Tactics reagowali po kilkanaście razy na wezwania mieszkańców Los Santos. To były dwa solidne dni ciężkiej pracy, które nasi bohaterscy operatorzy jednostki specjalnej zapamiętają na długo w pamięci.

Special Weapons and Tactics - wyspecjalizowana jednostka policji, działająca w obrębie ważniejszych departamentów policji amerykańskiej. Stworzona do przeprowadzania działań o wysokim poziomie niebezpieczeństwa. Tworzą ją doskonale wyszkoleni funkcjonariusze, którzy przygotowani są na sytuacje wymagające szybkiej, skoordynowanej i profesjonalnie przygotowanej akcji. Wyposażeni są w wyspecjalizowaną broń i ekwipunek, dostosowane do działań, które przeprowadzają.

yy0QLX6.png

"Nie możemy popełniać błędów. W innych pracach, jeśli popełnisz błąd, zrobisz tylko bałagan w papierach."

"Dla nas błąd może kosztować życie."

sjYK3E6.png

Operatorzy Special Weapons and Tactics dnia 9 stycznia, przeprowadzili operację "Sandstorm".

Operacja polegała na odbiciu zakładnika z rąk porywaczy, którzy znajdowali się w okolicach Tierra Robada.

W trakcie operacji ucierpiał jeden operator jednostki specjalnej, jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.

Zakładnik został uwolniony z rąk porywaczy.

tnV50zD.png

ti6gYis.png

ZD2Khrx.png

10 stycznia jednostka specjalna przystąpiła do działania pod operacją nazwanej kryptonimem "Take Down".

Funkcjonariusze Criminal Division przekazali operatorom Special Weapons and Tactics, miejsca najbardziej poszukiwanych przestępców w Los Santos.

Dzięki tej kooperacji dwóch wydziałów, zlikwidowano z ulicy kilkunastu przestępców.

sjYK3E6.png

x7zoQTv.png

E1XQXNW.png

TFIjnG2.png

S3s4ULg.png

Los Santos Police Department przypomina: Praca na ulicach Los Santos wiąże się z pewnymi zagrożeniami, z którymi funkcjonariusze mają na co dzień styczność. Podczas wykonywania swoich obowiązków służbowych narażani są na obrażenia ciała, kalectwo, utratę życia, będące skutkiem postępowania osób, wobec których podejmowane są działania mające na celu eliminację zachowań sprzecznych z prawem. Oficerowie zazwyczaj angażują się emocjonalnie wykonując swoją pracę, często jednak kosztem swojego życia prywatnego. Pamiętajcie, że robią to z myślą o obywatelach, aby zapewnić im ochronę, spokój i bezpieczeństwo w ich własnym miejscu zamieszkania.

**Autor zezwolił na komentowanie**

Użytkownik Harvey edytował ten post 11 styczeń 2019 - 17:25

#2 Sprint3rek

Sprint3rek

Weteran Wojny

• Gracz
  • 205 postów
  • Nick SA-MP:Sergio_Martini

Napisano 11 styczeń 2019 - 09:22

**Pisze z konta: "klapeczek" na nim nie ma żadnych informacji i pisze tą wiadomość z komputera skradzionego ((Charlie_Howell))**

**klapeczek Pisze kom**

Widzę że trzeba was kurwa uporządkować.

• Quiks lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0