Skocz do zawartości


Zdjęcie

[A] Problem z SAMP


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Earl

Earl

    Święty

  • Gracz
  • 24 postów
  • Nick SA-MP:Earl_Shaw

Napisano 06 kwiecień 2019 - 19:02

Siema, otóż dzieje się coś dziwnego. Za każdym razem gdy dołączam do gry po jakiś 2/5 minutach dzieje się to https://imgur.com/Ps3uiVC

Cały czas gram na tym samym laptopie wcześniej takich problemów nie miałem, zauważyłem że skacze lekko ping i prawdopodobnie to jest problemem ale sam nie wiem nie testowałem jeszcze na innym sprzęcie. Ktoś z was miał podobny problem? Na wcześniejszej wersji wszystko śmigało spoko ten sam internet wszystko bez zmian pomocy.... Nie wiem czy kupować nowego kompa czy nie.

Próbowałem zmieniać adresy mac ustawienia sieci łączyć się przez wzmacniacz stać metr od routera, kombinowałem z opcjami w laptopie reinstal samp gta, nic nie pomaga.



#2 Korupnik

Korupnik

    Wyrocznia

  • Sponsor
  • 686 postów
  • Nick SA-MP:Kendrick Westville

Napisano 06 kwiecień 2019 - 19:40

To nie Twoja wina :D Ktoś po prostu, wchodzi na Twój nick ciagle - przez co Ciebie wyrzuca, tak się dzieje na niektórych serwerach. Ktoś wrzuca bota z Twoim nickiem, Tobie restartuje gre i nie mozesz wbic na serwer :D.

 

//edit; sprobuj wbic na dłuższy czas na inny serwer, sam zobaczysz. Jednak jeżeli nie z tym jest problem, to niestety nie wiem jak Ci pomóc.. Ew; mozesz mieć w nicku spacje na poczatku lub na koncu.


Użytkownik Korupnik edytował ten post 06 kwiecień 2019 - 19:42

  • Earl lubi to

#3 PonCzo

PonCzo

  • Gracz
  • 739 postów
  • Nick SA-MP:Nie gram

Napisano 06 kwiecień 2019 - 19:58

usuń gta_sa.set z dokumentów



#4 Earl

Earl

    Święty

  • Gracz
  • 24 postów
  • Nick SA-MP:Earl_Shaw

Napisano 07 kwiecień 2019 - 01:24

usuń gta_sa.set z dokumentów

To też już próbowałem, jutro ma być nowy laptop zobaczymy jak będzie, proszę nie zamykać.



#5 Earl

Earl

    Święty

  • Gracz
  • 24 postów
  • Nick SA-MP:Earl_Shaw

Napisano 12 kwiecień 2019 - 15:44

Na telefonie nie mogę znaleść przycisku do edycji, wiec pisze tutaj. Nowy laptop jest, mam coś takiego jak netgar wzmacniacz sygnału do którego mam podłączonego kompa stary i nowy testowane to samo zrywa połączenie ping skacze, pytanie dlaczego się tak dzieje. Nowy laptop siedziałem przy samym routerze samp działa ok 15 minut miałem go odpalanego teraz mam zamiar sprawdzić jeszcze jak z pokoju będzie śmigał.

Można zamknąć chyba że ktoś ma jeszcze jakieś POMOCNE wypowiedzi

#6 ReQuien

ReQuien

    I give the fight up: let there be an end

  • Sponsor
  • 2789 postów
  • Nick SA-MP:Proserpio_Castiglion

Napisano 05 maj 2019 - 10:36

Temat został zarchiwizowany.



#7 Kalman

Kalman

    xD

  • Gracz
  • 1045 postów
  • Nick SA-MP:Paul_Johnson

Napisano 20 sierpień 2019 - 14:29

Temat przeniesiony zostaje do archiwum.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych