Skocz do zawartości


Zdjęcie

[A] FS19/GTA V


21 odpowiedzi w tym temacie

#1 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:38

Cześć chciałbym was się spytać czy na moim lapku poszłoby Farming Simulator 19 oraz GTA V

Oto specyfikacja:

4gb ramu

intel i5- 1.70GHz 2.40GHz

373gb dysku

win 10

 



#2 PRT

PRT

    ✖‿✖

  • Moderator Globalny
  • 805 postów
  • Nick SA-MP:V. Grissom

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:40

no gta v ci pojdzie, farming nie wiem

 

procesorek masz slaby, ram nie powala i nei mowi tez za wiele (Bo nie ma taktowania itd) 

na low-medium opcje moze ci pojdzie 



#3 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:42

no gta v ci pojdzie, farming nie wiem

 

procesorek masz slaby, ram nie powala i nei mowi tez za wiele (Bo nie ma taktowania itd) 

na low-medium opcje moze ci pojdzie 

Bo miałem GTA V raz i lekko zacinał cały czas,słabo się grało mi



#4 PRT

PRT

    ✖‿✖

  • Moderator Globalny
  • 805 postów
  • Nick SA-MP:V. Grissom

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:44

może nie miales ustawionych priorytetów, albo za wysokie ustawienia graficzne



#5 Sniper

Sniper

    Elita

  • Starszy Moderator
  • 449 postów
  • Nick SA-MP:P. Robinson

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:44

jaka grafa



#6 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 14:46

może nie miales ustawionych priorytetów, albo za wysokie ustawienia graficzne

W tym właśnie zmieniałem wszystko na low i nadal zacinało,ale też mogło być to spowodowane małym miejscem na dysku? bo miałem też wtedy FIFE 18 zainstalowaną

 

jaka grafa

Mam 2 grafy ogółem,są to: NVIDIA GeForce 840m oraz Intel Graphics Family

 

//Łączę.


Użytkownik duszeg edytował ten post 31 lipiec 2019 - 15:38


#7 PRT

PRT

    ✖‿✖

  • Moderator Globalny
  • 805 postów
  • Nick SA-MP:V. Grissom

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:02

albo starym dyskiem ;v



#8 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:05

albo starym dyskiem ;v

Teraz mam wolne 315gb na dysku i teraz mam nadzieję,że pójdzie



#9 Songo

Songo

    dzielnicowy

  • Moderator Globalny
  • 836 postów
  • Nick SA-MP:Jacob_Shapiro

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:19

GTA V da radę Piotruś. Farming Simulator nie wiem, chyba że jest specyfikacjami podobny do starszych wersji, to też raczej pójdzie. Z resztą, ta gierka to chyba tylko pola i maszyny rolnicze, wiele nie trzeba - tak mi się wydaję, ale mogę się mylić.

#10 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:22

GTA V da radę Piotruś. Farming Simulator nie wiem, chyba że jest specyfikacjami podobny do starszych wersji, to też raczej pójdzie. Z resztą, ta gierka to chyba tylko pola i maszyny rolnicze, wiele nie trzeba - tak mi się wydaję, ale mogę się mylić.

Czyli wydawać 70zł na GTA V? Bo RP pograłbym sobie



#11 Songo

Songo

    dzielnicowy

  • Moderator Globalny
  • 836 postów
  • Nick SA-MP:Jacob_Shapiro

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:27

Czyli wydawać 70zł na GTA V? Bo RP pograłbym sobie


Poczekaj na opinie innych, nie chce mieć na sumieniu Twoich 70 złotych XD.

#12 panicz mateusz

panicz mateusz

    moderator kxn studio

  • Sponsor
  • 2022 postów
  • Nick SA-MP:Edward Marshall

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:30

Na GTA ONLINE sobie nie pograsz na tym kompie, bo do GTA ONLINE trzeba mieć;

a)PROCESOR

b) RAM.

 

Tak samo FIVEM, RAGEMP etc, bo to też zżera dużo ramu i procka.



#13 duszeg

duszeg

    Chłopak Timona <3

  • Gracz
  • 216 postów
  • Nick SA-MP:Coger - Martinez Bonitto

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:39

GTA ONLINE zżera wiele więcej. Jeżeli mówisz że Single Ci lagowal to ONLINE nie ma mowy że pójdzie.

#14 PlagiatMan

PlagiatMan

    Zablokowany

  • Zablokowany
  • 178 postów
  • Nick SA-MP:Ariana_Rose

Napisano 31 lipiec 2019 - 15:41

Czyli tylko single? to nie chce mi sie wydawać,bo troche szkoda jednak XD



#15 młody okrutnik

młody okrutnik

    Ghetto Boy

  • Gracz
  • 481 postów
  • Nick SA-MP:Lewis Shane

Napisano 31 lipiec 2019 - 17:18

na fivem ani rage nie licz będzie tak cielo ze to szok



#16 Młody Simba

Młody Simba

    majster pompka

  • Sponsor
  • 119 postów
  • Nick SA-MP:Richard_Howard

Napisano 31 lipiec 2019 - 22:21

powiem tak, mój znajomy ma lapka z prlu szczerze nie kłamiąc ma lagi ale do przeżycia skoro gra na online, i nie wiem czemu mu bardziej laguje singl niz online, fivem'a mozesz tez sprobowac ogarnąć ale nie beda ci sie ladowaly tekstury prawdopodobnie ;/



#17 Fuzzy

Fuzzy

    Stary wyjadacz

  • Komisja ds. Pomocy i Informacji
  • 260 postów
  • Nick SA-MP:Julienne Lavoie

Napisano 01 sierpień 2019 - 07:47

Na najnizszych 30fps mozw wykrecisz w gta

#18 Mientuz

Mientuz

    Specjalista

  • Sponsor
  • 132 postów
  • Nick SA-MP:Jacob_Squillaci

Napisano 11 sierpień 2019 - 09:34

pojsc pojdzie ale ciezko bedziesz mial sobie pograc :/ 



#19 kvbuś

kvbuś

    O.G KUBUŚ

  • Sponsor
  • 259 postów
  • Nick SA-MP:Rayvon S.

Napisano 22 sierpień 2019 - 23:06

myślę ze na najniższych tak przy lagach da rade

#20 Monika

Monika

    Newbie

  • Sponsor
  • 15 postów
  • Nick SA-MP:Nadia_Simmons

Napisano 22 sierpień 2019 - 23:50

Nie wie ktoś może jak naprawić fivem GTA V? Odpalam i mam cały czas czarny ekran...






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych