no siema po banicji, aferka jest to trzeba wracać B)
starzy wyjadacze pamiętają skryptera kubiego i do czego doprowadziła jego ślepa miłość w strone aguś aka ścigana. Beka bo jesteśmy świadkami identycznej sytuacji xD
o co chodzi z kubim: był skrypterem który zakochał sie w dużo starszej kobitce (aguś z tego co pamiętam miała 24 lata, kubi 16). on wykonywał dla niej każdą zachcianke jaką sobie wymarzyła, tak samo przekręty aby jej sie powodziło, a gracze to zwykłe szczochy były. stworzył dla niej las który sobie aguś wymarzyła przez co na serwie były okropne lagi xD było dużo tego. Mrucznik i 0Verte byli oczywiście na bieżąco informowani co sie dzieje, ale ślepo byli zafascynowani kubim przez co kubi dostawał 20 procent z mrucoinsów, w spoilerze klasyczek gdzie mrucznik gasi kubiego. nie - nie został wyrzucony po tej rozmowie xD
w 2015 roku my jako administracja i 3/4 graczy walczyliśmy jak mogliśmy z kubim, banowaliśmy aguś za każdą podejrzaną sytuacje a ona była magicznie odbanowywana. już nie pamiętam co sie dokładnie stało pod koniec że kubi odszedł (lub został wyrzucony?) i kazał mrucznikowi cofać serwer do stanu sprzed 6 miesięcy, bo on nie wyraża zgody na to aby jego skrypty były na tym serwie xD coś tam jeszcze spinali sie że to pójdzie na droge sądową za to że mrucznik nazwał kubiego złodziejem. potem z tego co wiem to mrucznik i 0verte mieli poważną rozmowe z administracją gdzie nawet przeprosili administracje że byli tak ślepi na poczynania kubiego. taka ciekawostka to oni sie nawet spotkali ooc, aguś nawet nie ukrywała że nie czuje nic do kubiego, ale on był zaślepiony w niej a ona to idealnie wykorzystywała, ot typowa p0lka
zapewne popieprzyłem kilka faktów, mam nadzieje że ktoś odświeży mi pamięć poprawiając mnie.
nie sądzicie, że powyższa historia to idealny scenariusz dla rozalki i simeone? bo ja mam zajebiste deżawi jak to wszystko widze xD
i tu w sumie apel, o ile to można nazwać apelem.
- do adminów: zauważyłem że jest jakaś garstka administratorów która gardzi simeone i rozalką, to dlaczego nie zbuntujecie sie? zacznijcie wyciągać jego brudy na wierzch, na każdą podejrzaną jego akcje lub rozalki reagujcie. nikt nie spuści wam łomotu za to że wpiszecie /dpa rozalce gdy łamie lkiz czy zablokujecie jej konto gdy robi jakąs naprawde podejrzaną rzecz. wyjdzie wam to na lepiej, a szczególnie zyskacie w oczach graczy.
- do mrucznika i 0verte: mam mega nadzieje że wyciągnęliście lekcje sprzed 5 lat i nie pozwolicie aby to co było wtedy stało sie i teraz, prawda? ile razy my jako gracze i administracja ostrzegaliśmy was przed kubim? screeny, filmiki, nagrania audio - wszystko, a wy patrzyliście przez różowe oksy na kubiego i jedyne co to rozmawialiście z nim na temat jego błędów.
jak dostane zgode żeby był widoczny admin chat na screenach to wrzuce kilka smaczków co taki kubiteusz robił na naszym zacnym serwerku (o ile je gdzieś jeszcze mam). mam ale tyle co nic
Użytkownik Stróż Prowa edytował ten post 08 sierpień 2019 - 15:15