To jest calutkie nagranie - widać na nim, że dopiero się zalogowałem. Po drugie to mam w dupie jakieś latające auta, mozesz sobie dac spokoj. Czitowales i nie masz argumentow zeby sie obronic i wstawiasz jakies gowna w kazdym poscie zamiast sie zamknac i czekac na werdykt.
Ziomuś ja w dupie mam ciebie i twoje wywody, jak masz jakiś problem to wyjdź na dwór i zajmij się życiem, już miałem naprawdę wiele takich sytuacji pokroju ciebie i twojej nierozgarniętej osobowości, proszę cię nie zgrywaj już debila bo to robi się śmieszne (XD)
Normalnie czitowałem, przeszedłem Super Mario Bros w lewo a Need For Speed na piechote tak to jest dopiero hackerman normalnie, ale nie odbiegając zbytnio od tematu;
Koleżka utwierdza się w jednym zdaniu lecz tak naprawdę nie wie jak wygląda sprawa z intkami i bugami, mentalność udupiacza ale no cóż, nie mam totalnie nic do ukrycia i nie używałem wspomagaczy, nie jestem takim idiotą żeby pierw wspomóc serwer a potem zacząć na nim szkodnikować niczym podludź z el rozpierdol i jeszcze prezentować to publicznie, kolega już podniecony i nakręcony jest niestety, masa osób mnie zna - wie jak gram na codzień, wie że nie używam żadnych wspomagaczy i nie mam totalnie nic do ukrycia ponieważ gram czysto.
Użytkownik NexeN edytował ten post 07 sierpień 2019 - 18:28