Skocz do zawartości


Zdjęcie

[pomoc] Polskie znaki.


14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 21 listopad 2019 - 12:26

Hey, mam maly klopot z Polskimi znakami w SAMP...
Ktos sie spotkal z tym klopotem? jak go szybko rozwiazac?
iANhDrg.jpg


  • skKrzeneQ lubi to

#2 CzerwonaFala

CzerwonaFala

    groźny

  • Gracz
  • 138 postów
  • Nick SA-MP:Victor_Bambyrovic

Napisano 21 listopad 2019 - 12:41

https://www.gta-mods...polska-czcionka nwm sprobuj powinno dzialac



#3 upalony ryjek

upalony ryjek

    Specjalista

  • Sponsor
  • 158 postów
  • Nick SA-MP:George_Smiths

Napisano 21 listopad 2019 - 12:42

Polskie znaki: Region i język > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne systemu > Polska
 
 
Jak nie pomoże to jakiś bubel w plikach skoro nie obsługują polskich znaków


Użytkownik złomiarz Marek edytował ten post 21 listopad 2019 - 12:43


#4 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 21 listopad 2019 - 12:49

Polskie znaki: Region i język > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne systemu > Polska
 
 
Jak nie pomoże to jakiś bubel w plikach skoro nie obsługują polskich znaków

 Tutaj chodzi o SAMP tylko. lol :D 



#5 Daniocha

Daniocha

    nie wiem

  • Sponsor
  • 111 postów
  • Nick SA-MP:Amelia Wright

Napisano 21 listopad 2019 - 15:30

Polskie znaki: Region i język > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne systemu > Polska


Jak nie pomoże to jakiś bubel w plikach skoro nie obsługują polskich znaków



Miałem to samo, pomogło.

#6 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 21 listopad 2019 - 16:03

https://www.gta-mods...polska-czcionka nwm sprobuj powinno dzialac

Niestety Nie pomoglo...



#7 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 21 listopad 2019 - 16:06

Polskie znaki: Region i język > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne systemu > Polska
 
 
Jak nie pomoże to jakiś bubel w plikach skoro nie obsługują polskich znaków

 Zmienilem wszystko na >Polska...

Problem dalej istnieje...

Tylko i wylacznie SAMP... Panel GTA jest spoko.

 

 

JlcL3Jm.png


Użytkownik Mateusz9405 edytował ten post 21 listopad 2019 - 16:07


#8 nRaven

nRaven

    Żołnierz N303

  • Gracz
  • 46 postów
  • Nick SA-MP:Terry Johnan

Napisano 22 listopad 2019 - 08:40

Miałem identyczny problem.
Instalacja systemu Windows w języku polskim pomogła.

Nie zmiana w ustawieniach. Czysta instalacja systemu.

Nie wiem czy dla polskich znaków warto, ale ja akurat miałem okazję to zrobić i ot co się stało.

#9 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 22 listopad 2019 - 10:14

Miałem identyczny problem.
Instalacja systemu Windows w języku polskim pomogła.
Nie zmiana w ustawieniach. Czysta instalacja systemu.
Nie wiem czy dla polskich znaków warto, ale ja akurat miałem okazję to zrobić i ot co się stało.

Myslisz, ze reinstall GTA moze pomoc?

#10 nRaven

nRaven

    Żołnierz N303

  • Gracz
  • 46 postów
  • Nick SA-MP:Terry Johnan

Napisano 22 listopad 2019 - 10:18

Myslisz, ze reinstall GTA moze pomoc?


Spróbować Ci nie zaszkodzi, ale wątpię. SAMP ma ten swój humor. Na MTA nigdy nie miałem problemu z polskimi znakami nawet przy angielskiej wersji systemu.

#11 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 23 listopad 2019 - 00:01

Prosze zostawic temat otwarty, jutro zajme sie reinstalacja samp a pozniej gta i wroce tutaj.
Dziekuje.

#12 Fuzzy

Fuzzy

    Mistrz

  • Komisja ds. Pomocy i Informacji
  • 331 postów
  • Nick SA-MP:Julienne Lavoie

Napisano 30 listopad 2019 - 11:56

Czy problem został rozwiązany?



#13 Mateusz9405

Mateusz9405

    Obeznany

  • Gracz
  • 73 postów
  • Nick SA-MP:Matheo_Palazzo

Napisano 30 listopad 2019 - 12:45

Czy problem został rozwiązany?

Niestety nie..



#14 Fuzzy

Fuzzy

    Mistrz

  • Komisja ds. Pomocy i Informacji
  • 331 postów
  • Nick SA-MP:Julienne Lavoie

Napisano 02 grudzień 2019 - 12:57

Próbowałeś zainstalować gta z innego źródła niż obecne?



#15 Eckouss

Eckouss

    Pidżama Porno <3

  • Gracz
  • 16 postów
  • Nick SA-MP:Harry Galande

Napisano 04 grudzień 2019 - 16:13

A jak możesz to trzasnij screena gdzie ustawiłeś wszystko na "polskie".


Użytkownik Eckouss edytował ten post 04 grudzień 2019 - 16:13





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych