Skocz do zawartości

Zdjęcie

[PRESS RELEASE] WSPÓŁPRACA LSPD i FBI

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Człowiek Wniosek

Człowiek Wniosek

Wierni aż do śmierci.

• Gracz
  • 108 postów
  • Nick SA-MP:Sammy_Hatosy

Napisano 02 grudzień 2019 - 23:10

Popularny

**Na stronie internetowej Departamentu Policji w Los Santos pojawił się nowy materiał**

Los Santos Police Department & Federal Bureau of Investigation

zVLE30v.png?1F58Ofyf.gif

Współpraca LSPD i FBI

Od niedawna można zauważyć wzmożoną współpracę Los Santos Police Department i nowo odbudowanego Federal Bureau of Investigation z nowym dyrektorem biura terenowego na czele. Te dwie silne formacje, wspierają się przy wszelakich sprawach w naszym mieście! Miasto nigdy nie było tak bezpieczne jak dotychczas, lecz jak uważa sam Dyrektor Biura terenowego Sam Ryan jeszcze wiele do doskonałości!

Będziemy współpracować z Federal Bureau of Investigation, każdy ma swoje obowiązki, każdy ma również swoje prawa, jako szef policji miałem wytyczone ścisłe cele na rzecz Los Santos Police Department i Naszego Ukochanego Miasta Los Santos! Drodzy mieszkańcy, kolejny raz pokazujemy Wam, że nie jesteśmy bezduszną machiną prawa, wszystko co robimy kłania się w stronę prawych obywateli naszego kraju, będę dalej robił wszystko co w mojej mocy, by żyło się nam jak najbardziej bezpiecznie, będziemy dążyć do perfekcji w tym co robimy, śpijcie spokojnie, czuwamy! ~ Chief of Police, David Riddle

dWFkzFd.jpg

Dwie organizacje stawiają bardzo mocno na bezpieczeństwo, coraz więcej można zobaczyć wspólnych szkoleń, co będzie skutkowało pewnymi komplikacjami w ruchu drogowym czy też widok trenujących funkcjonariuszy może zastać mieszkańców Los Santos.

Rvkxsd9.jpg

Dla bezpieczeństwa naszych mieszkańców robimy dużo, naprawdę dużo, lecz to za mało, same chęci i wiara nie wyszkolą naszych funkcjonariuszy! Musimy być nieustępliwi, nie możemy mieć podejścia, że nam "coś wyszło"! Będziemy szkolić się do profesjonalizmu, tak by każdy odczuł tego efekty, nie zaprzestaniemy walki z przestępczością! ~ Assistant Chief of Police Aloysius Maskalene

NFDP4R2.jpg

Mieszkańcy Szanownego Los Santos, możecie również zauważyć skok natłoku pracy sądu! Oficerowie nie próżnują, każde użycie broni, każde zagrożenie życia czy w kierunku cywila czy oficera nie będzie tolerowane. Nasi funkcjonariusze utrzymują bardzo dobry kontakt z wydziałem prawnym, który reprezentuje formację LSPD i FBI!

zM1skuJ.jpg

Pamiętajmy o tym by reagować na wszelkie niepokojące sytuację! Chwile mogą uratować komuś życie, nie bójcie się reagować! Nasze jednostki specjalne są wyszkolone by działać w największym stresie, w najcięższych warunkach, tak by ochronić życie niewinnego człowieka!

iYzJe74.jpg

Prosimy również o zaprzestanie tworzenia fałszywych zgłoszeń na centralę służb porządkowych, od dzisiaj Command Staff Los Santos Police Department wydało rozkaz egzekwowania każdego tego typu zachowań! Informujemy, że za tworzenie fałszywych zgłoszeń LSPD będzie wytaczało osobie winnej rozprawę sądową!

5WlurKl.jpg

Los Santos Police Department przypomina: Praca na ulicach Los Santos wiąże się z pewnymi zagrożeniami, z którymi funkcjonariusze mają na co dzień styczność. Podczas wykonywania swoich obowiązków służbowych narażani są na obrażenia ciała, kalectwo, utratę życia, będące skutkiem postępowania osób, wobec których podejmowane są działania mające na celu eliminację zachowań sprzecznych z prawem. Oficerowie zazwyczaj angażują się emocjonalnie wykonując swoją pracę, często jednak kosztem swojego życia prywatnego. Pamiętajcie, że robią to z myślą o obywatelach, aby zapewnić im ochronę, spokój i bezpieczeństwo w ich własnym miejscu zamieszkania.

>Kontakt z Centrum Prasowym LSPD<

((Podziękowania dla Lothair Beaudoin, Richard Howardinho, Santagio Morales, Neal Shaffer i Susana Black przy realizacji gifów))

Użytkownik Człowiek Wniosek edytował ten post 04 grudzień 2019 - 00:08

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0