Front Równości Ludowej
Rozpoczęty przez nghngh

11 odpowiedzi w tym temacie
nghngh
Gracz

13
4 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
05 Pażdziernika 2025, 20:11 -
[Obrazek: SDtIeJJ.png]
FRL - Front Równości Ludowej Front Równości Ludowej to zorganizowana grupa aktywistów, która w krótkim czasie
zyskała rozgłos i kontrowersje na ulicach Los Santos. Początkowo postrzegani jako idealistyczny ruch społeczny walczący
o równość, dziś coraz częściej określani są przez media jako radykalny front polityczny, którego działalność balansuje na
granicy rewolucji i obywatelskiego buntu. Nazwa organizacji narodziła się w przestrzeni mediów społecznościowych, gdzie
oburzeni redaktorzy zaczęli opisywać ich coraz śmielsze działania w prasie codziennej Los Santos. Z czasem określenie
„Front Równości Ludowej” stało się symbolem ruchu - zjednoczenia mniejszości, bojowej idei i bezkompromisowego
podejścia do sprawiedliwości społecznej.

Członkowie FRL walczą o prawa mniejszości i równość społeczną, kierując się
dewizą: „Kto nie z nami, ten przeciwko nam.” Nie są to jednak zwykli aktywiści - to fanatycznie oddani sprawie idealiści,
którzy wierzą, że tylko radykalne działania mogą doprowadzić do prawdziwej zmiany. Znani w Los Santos z marszów ulicznych,
plakatów propagandowych, graffiti z symbolami frakcji i agresywnej agitacji wobec ulicznych gangów oraz samozwańczych
„obrońców porządku”, członkowie Frontu stanowią siłę, z którą trzeba się liczyć. Front dba o własny porządek i dyscyplinę.
Każdy członek nosi charakterystyczne odznaczenie - najczęściej opaskę na ramieniu z symbolem frakcji i stopniem w hierarchii
organizacji. Dla nich to nie tylko ozdoba, lecz znak przynależności do ruchu, który w ich oczach ma zmienić świat. W mieście coraz
częściej widać ich symbole, a ich hasła rozbrzmiewają w dzielnicach, które dotąd były ciche. W oczach wielu stają się bohaterami,
dla innych - zagrożeniem. Jedno jest pewne: Front Równości Ludowej już nigdy nie da o sobie zapomnieć.
[Obrazek: mgpQUc8.png]
Mogłoby się wydawać, że to zwykła grupa chorych i niestabilnych psychicznie ludzi, którzy postawili sobie za cel w życiu
uprzykrzać prace służb porządkowych, jednakże sprawa zachodzi trochę głębiej. Wyznają własną ideologie i religie według której
legalizacja broni, czy narkotyków zaspokoi pragnienie wszystkich mieszkańców San Andreas... Burmistrz miasta zdał
sobie sprawę z powagi sytuacji dopiero w momencie gdy do Internetu wyciekły filmy i zdjęcia, na których
skąpo ubrane kobiety zaoferowały małej grupie nastolatków fentanyl po którym dzieci trafiły do szpitala.

[Obrazek: 1Fe7YoS.jpeg]
,,To nie jest grupa aktywistów walcząca o ekologie, czy mniejsze ceny na stacjach benzynowych a istni terroryści. Nie pozwólmy aby nasze
dzieci padły ofiarą takiego okrucieństwa, zrobimy wszystko co w naszej mocy aby ich znaleźć." - słowa Komendanta policji w Pershing Square na zapytanie
o opinie w sprawie.

----------------------------------
OOC
Siemano, planujemy na nowej edycji mruka pograć grupkę aktywistów których celem jest zrobienie z Los Santos większego piekła od tego którym już jest.
Będziemy poszerzać gierkę dla służb jak i zwykłych graczy tworząc różne protesty, czy też problemy na mieście. Zapraszamy każdego do wspólnej gierki,
po przez dołączenie do grupy "aktywistów" czy też działania przeciwko im!
Murzyny które będą grały:
LIDER - ngh
V-LIDER - Klopsik
Kawski
Edek Kluch
Veen1
Cezary Baryka
Ciastuś
Majusia
Smoker3S
Greedy
Yoko
Miszor
Darek Platyna
Morasznik Smile
Kamix_Benz
Maci0ra
Skala
Bomberr
Szyszunia
Fenix
((Jak wszyscy założą konta na forum to dodam globale))

[Obrazek: VEHO79D.png]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 Listopada 2025, 04:07 przez nghngh.
kawski_kot
Gracz

4
11 post 1 temat Dołączył: Paź 2025
Nick SAMP: Janek_Kotnik
05 Pażdziernika 2025, 20:23 -
Mam to w nosie że sąsiedzi mówią o mnie świr.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05 Pażdziernika 2025, 20:27 przez kawski_kot.
Smoker3S
Administrator

4
20 post 0 temat Dołączył: Wrz 2025
05 Pażdziernika 2025, 21:25 -
Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos Smile
nghngh
Gracz

13
05 Pażdziernika 2025, 21:27 -
(05 Pażdziernika 2025, 21:25)Smoker3S napisał(a): Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos Smile

wszystko ze smakiem, nie będziemy przecież blokować rozgrywki innym graczom! Jak już to jedna taka sytuacja w tygodniu  [Obrazek: lightbulb.png]
kawski_kot
Gracz

4
11 post 1 temat Dołączył: Paź 2025
Nick SAMP: Janek_Kotnik
06 Pażdziernika 2025, 00:17 -
Na tym kanale Youtube będą pojawiać się różne ciekawe momenty z naszej gry IC.

✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹
                     --->               <-----
✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Pażdziernika 2025, 00:26 przez kawski_kot.
hydro
Gracz

2
5 post 0 temat Dołączył: Wrz 2025
06 Pażdziernika 2025, 17:32 -
raz sierpem raz młotem
Ciastuuś
Gracz

3
6 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
07 Pażdziernika 2025, 12:36 -
Bardzo super, wszystko fajnie, podoba mi się, polecam - jeden z murzynów
andrzej wilk
Gracz

16
11 post 0 temat Dołączył: Wrz 2025
08 Pażdziernika 2025, 13:52 -
dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke
nghngh
Gracz

13
08 Pażdziernika 2025, 17:49 -
(08 Pażdziernika 2025, 13:52)andrzej wilk napisał(a): dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke

No to zapraszam na discorda:
https://discord.gg/dNpG8KNE
nghngh
Gracz

13
09 Pażdziernika 2025, 15:18 -
Chętnych do gierki z nami zachęcam do napisania wiadomości prywatnej na forum. Smile
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 Pażdziernika 2025, 17:38 przez nghngh.
nikoreto
Gracz

-2
6 post 1 temat Dołączył: Lis 2025
04 Listopada 2025, 19:45 -
smokers i ciastus w ekipie to wiadomo ze banda zjebow i pedofili
Ank
Zarzad

35
35 post 3 temat Dołączył: Lut 2025
06 Listopada 2025, 13:03 -
spoko, napisz do mnie na pv na discord