[Skarga] Front Równości Ludowej
Rozpoczęty przez Dekalo

21 odpowiedzi w tym temacie
nghngh
Premium

21
35 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
20 Grudnia 2025, 13:08 -
(20 Grudnia 2025, 12:09)givemeblik napisał(a): No i g lspd może iść nawet na wspólny dmik z frl na was bo strzelacie z chuj wie jakiego powodu do ludzi, Pozdro
Nauczcie się czym jest rp jak już chcecie by ludzie byli z tego rozliczani a potem się wypowiadajcie na takie tematy, gdyby nie walka o ilość graczy to już dawno by was wyjebali
<3
Uważam, że moja organizacja z każdym dniem ma coraz wyższy poziom. Pobwyrzucaliśmy odwalaczy i cheaterów. Staram się pilnować tego jak najlepiej tylko po to aby następnego dnia zobaczyć filmik jak GLD innej organizacji leci odpalony na cheatach i dalej gra na serwerze. Przychodzi tutaj i tworzy skargę przedstawiającą głównie same błachostki. Jedyne screeny warte świeczki to te na 2 /q z czego chłopaki zostali już rozliczeni, maciaszek dostał lote a Thomasowi daje ostatnią szanse

Jestem w stanie zgodzić się na kare w gierce dla thomasa i maciaszka za te /q jeśli administracji to pasuje. Napisze do chłopaków aby nie robili więcej takich krzywych akcji.

(19 Grudnia 2025, 23:48)Dekalo napisał(a): Moja ostatnia wypowiedź, zostawiam do oceny administracji - mam nadzieję, że chociaż graczę, którzy to przeczytają będą uważać na tych szkodników - cierpi serwer.
Lecąc po kolei zaczynając od pierwszego, regulamin uległ zmianie a Ty wypowiadasz się za osobę, którą nie jesteś. Osoby te wtedy były spectowane przez administrację - i przy administracji niszczyli itemy. Do punktu Twojego 3. Organizacja ta posiada baze na czerwonej strefie, sex shop - uprawdzony nie chciał grać, zniszczył itemy co widać na moim screenie. Dwie Wasze wypowiedzi się kolidują - przyznajecie się otwarcie do wspólnego okradania, zabijania graczy grających półświatek wraz z depertamentem. 6, wiadomo że to ludzie od Was ponieważ administracja Was upomniała, z resztą pisaliście o tym otwarcie, na discordzie mrucznika :)  Do 10, osoba, która strzelała jako PD, regularnie z Wami jeździła co również jest przedstawione na screenach. Niestety medyk to nie to samo, wtedy był regulamin liczby osób wymaganej do kradzieży. Jazda z medykami jako organizacja i wbijanie spawn killi - dziwisz się, że osoba dała /q na spawnie? - to właśnie jest dowód jak możesz zniechęcić nowych graczy do serwera.

Reasumując, nie odpowiedzieliście kompletnie na nic - pominęliście wiele faktów, do udostępniania danych osobowych, nie odnieśliście się w ogóle, tak samo nie odnieśliście się od kilku dni co do screenshotów wątpliwej jakości w moją stronę, nikt dalej tego nie udowodnił z Waszej strony, jak ktoś posiadający organizację może zwlekać z udowodnieniem wiarygodności dowodów, bo to są moje przypuszczenia, że sprofanowaliście ss na czyjąś niekorzyść. Mało tego, Wy nie uciekacie od problemu - Wy wprost przyznajecie się do grania wspólnie wraz z PD i nie widzicie w tym w ogóle problemu! - to może bym przebolał, chociaż tak nie powinno być, ale wiązanie i okradanie wraz z PD innych to masakra nie organizacja. Pytasz dlaczego prosimy o logi, bo nie mamy nic do ukrycia - wyjdzie prawda, w ogóle jak możesz mówić, że czegoś nie było skoro nie było Cię wtedy w grze, rozumiesz? dlatego właśnie jest wzmianka o logach, aby to pokazać.

Prawda jest taka, że jedynymi osobami, które psują serwer - jesteście Wy, nie odpowiedzieliście na nic co do Was napisałem, znowu lecicie na okrętke na siłę próbując udowodnić swoją rację, tylko po co? skoro dzisiaj znowu zrobiliście to samo co zwykle, z tym że Wasze /q jest w trakcie gry, a Wy oskarżacie osoby, które zrobiły /q podczas Waszego spawnkilowania, jesteście totalnie nierozgarnięci. https://imgur.com/a/BtzDjS7 Pozostawiam całość administracji, do niczego nie prowadzi dialog z tymi osobami. Podkreślić warto to raz jeszcze, psujecie serwer, rozgrywkę oraz zniechęcacie graczy do gry. Niech administracja Wszystko przeanalizuje.
GLD LSPD sam przyznał, że dobrze mu się gra z nami. Wychodzi na to, że jedynie grupy przestępcze mają do nas problem.

Jest zakaz poaiadania bazy na red strefie z tego co usłyszałem na starcie serwera gdy chciałem założyć takową na willowfield. Nie spodziewałem się po prostu, że jest to możliwe. Kolega wyżej jednak mnie poprawił. Dlaczego niszczenie broni jest złe? Jeśli jesteś na bw nie jesteś w stanie nic zrobić z bronią, ani ją wyjąć ani jej zniszczyć. Jeśli administracja uważa,  że zniszczenie 7 kawałków broni wartych maksymalnie z 1000$ to okej niech dostanie jakiegoś AJ. Całe m4, nie kawałek to jakieś 3 przewozy na szmuglerze w obecnym momencie.

Na wszystko chyba już odpowiedzieliśmy na co mieliśmy. Jeszcze raz przepraszam za te dwa quity moich podopiecznych.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20 Grudnia 2025, 13:21 przez nghngh.

Wiadomości w tym wątku
[Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 19 Grudnia 2025, 17:26
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez msr - 19 Grudnia 2025, 19:22
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez kaktus - 19 Grudnia 2025, 22:44
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez kaktus - 19 Grudnia 2025, 22:51
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 19 Grudnia 2025, 23:17
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 19 Grudnia 2025, 23:25
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 00:39
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Abrav - 20 Grudnia 2025, 07:53
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Abrav - 20 Grudnia 2025, 08:08
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez lime - 20 Grudnia 2025, 00:05
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 19 Grudnia 2025, 23:48
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 20 Grudnia 2025, 00:34
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 00:48
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez givemeblik - 20 Grudnia 2025, 12:09
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 13:08
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez gowniarstwo - 20 Grudnia 2025, 13:57
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 14:12
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 21 Grudnia 2025, 03:31
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 21 Grudnia 2025, 13:54
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 21 Grudnia 2025, 14:20
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez msr - 23 Grudnia 2025, 15:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości