[Skarga] Front Równości Ludowej
Rozpoczęty przez Dekalo

21 odpowiedzi w tym temacie
nghngh
Premium

21
35 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
21 Grudnia 2025, 13:54 -
"A Wasze narracja co do ''współpracy'' z PD uległa zmianie o 180 stopni, z początku nie, później jednak troszkę tak - finalnie doszliście do wniosku, że nie widzicie problemu z tym, że gracie z PD. Ale to nie jest współpraca a odwalanie - Wy nie gracie z nimi RP, nie odgrywacie /me, /do nie gracie jak przestępca - policjant. Jeździcie w jednym aucie z PD strzelając do organizacji przestępczej i wraz z PD, który jest z Wami w aucie robicie okradanie, /wezportfel. Przynajmniej już tego nie ukrywacie chociaż lepiej było jak to ukrywaliście, bo teraz wyszło na to że Wy nie macie z tym żadnego problemu."

Dalej nie rozumiem co jest złego w oddawaniu przestępcy w ręce departamentu. Jest to zwyczajnie gierka - nie rozumiem dlaczego pidik miałby nie chcieć wziąć przestępcy na cele jeśli jest mu dawany na tacy XD.

Osądzacie nas o spawnkill, dzisiaj wchodze do gierki i otrzymałem z 3 spawnkille, dwie osoby od was poszły na bana. Zastanówcie się dokładnie do czego zmierzacie z tą skargą. W większości są to błachostki, typu zniszczenie 7 kawałków broni XD. Odechciewa się grać na serwerze gdzie każdy lata odpalony. Moim zdaniem winne są obie strony patrząc na całokształt relacji między naszymi organizacjami. Najlepiej by to wyszło jeśli kary otrzymałyby osoby które zawiniły zarówno z jednej jak i drugiej strony. Ten serwis i tak padnie za jakiś czas i każdy o tym doskonale wie.

"Nie odnieśliście się do niczego, Wasze próby wyjaśnień zostały obalone, wyjaśnione - nawet nie przeze mnie a przez inne osoby pod tym tematem. Niestety, Wasza organizacja z poziomu graczy całkowicie psuje ten serwer i są to opinie wielu osób, skoro inne organizacje podsyłają mi ss abym zamieścił w skardzę to świadczy o tym, że Wy tak poprostu gracie z wszystkimi osobami na serwerze, psujecie rozgrywkę, szkodnikujecie, nadużywacie wszystkiego, wysyłacie dane osobowe jakiś ludzi po serwerze. I nie uczycie się od początku serwera do teraz - nawet do teraz nikt z Was nie przeczytał pewnie ani jednej linijki regulaminu."

Odniosłem się do wszystkiego do czego miałem potrzebę, resztę zostawiam dla administracji i tyle.

"Reasumując, śmieję się z Was nawet Janek Kotnik, upaść niżej się nie da. Nie ogarniacie gry, regulaminu - uznajecie, że jeżeli czegoś nie ma w regulaminie to możecie tego używać, to są Wasze słowa które tu padły."

Ostatnio od administratora "Zenit" dostałem info, że osoba na czerwonej strefie nie ma żadnego obowiązku grania RP co za tym idzie jeśli nie chce nie musi oddawać przedmiotów - czyli cały ten podpunkt jest do wywalenia. No chyba, że chcesz mi powiedzieć, że admin się myli.

Wiadomości w tym wątku
[Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 19 Grudnia 2025, 17:26
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez msr - 19 Grudnia 2025, 19:22
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez kaktus - 19 Grudnia 2025, 22:44
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez kaktus - 19 Grudnia 2025, 22:51
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 19 Grudnia 2025, 23:17
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 19 Grudnia 2025, 23:25
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 00:39
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Abrav - 20 Grudnia 2025, 07:53
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Abrav - 20 Grudnia 2025, 08:08
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez lime - 20 Grudnia 2025, 00:05
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 19 Grudnia 2025, 23:48
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 20 Grudnia 2025, 00:34
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 00:48
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez givemeblik - 20 Grudnia 2025, 12:09
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 13:08
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez gowniarstwo - 20 Grudnia 2025, 13:57
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 20 Grudnia 2025, 14:12
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez Dekalo - 21 Grudnia 2025, 03:31
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez nghngh - 21 Grudnia 2025, 13:54
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez klops - 21 Grudnia 2025, 14:20
RE: [Skarga] Front Równości Ludowej - przez msr - 23 Grudnia 2025, 15:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości