[Skarga] Front Równości Ludowej
Rozpoczęty przez Dekalo

21 odpowiedzi w tym temacie
nghngh
Premium

21
35 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
20 Grudnia 2025, 13:08 -
(20 Grudnia 2025, 12:09)givemeblik napisał(a): No i g lspd może iść nawet na wspólny dmik z frl na was bo strzelacie z chuj wie jakiego powodu do ludzi, Pozdro
Nauczcie się czym jest rp jak już chcecie by ludzie byli z tego rozliczani a potem się wypowiadajcie na takie tematy, gdyby nie walka o ilość graczy to już dawno by was wyjebali
<3
Uważam, że moja organizacja z każdym dniem ma coraz wyższy poziom. Pobwyrzucaliśmy odwalaczy i cheaterów. Staram się pilnować tego jak najlepiej tylko po to aby następnego dnia zobaczyć filmik jak GLD innej organizacji leci odpalony na cheatach i dalej gra na serwerze. Przychodzi tutaj i tworzy skargę przedstawiającą głównie same błachostki. Jedyne screeny warte świeczki to te na 2 /q z czego chłopaki zostali już rozliczeni, maciaszek dostał lote a Thomasowi daje ostatnią szanse

Jestem w stanie zgodzić się na kare w gierce dla thomasa i maciaszka za te /q jeśli administracji to pasuje. Napisze do chłopaków aby nie robili więcej takich krzywych akcji.

(19 Grudnia 2025, 23:48)Dekalo napisał(a): Moja ostatnia wypowiedź, zostawiam do oceny administracji - mam nadzieję, że chociaż graczę, którzy to przeczytają będą uważać na tych szkodników - cierpi serwer.
Lecąc po kolei zaczynając od pierwszego, regulamin uległ zmianie a Ty wypowiadasz się za osobę, którą nie jesteś. Osoby te wtedy były spectowane przez administrację - i przy administracji niszczyli itemy. Do punktu Twojego 3. Organizacja ta posiada baze na czerwonej strefie, sex shop - uprawdzony nie chciał grać, zniszczył itemy co widać na moim screenie. Dwie Wasze wypowiedzi się kolidują - przyznajecie się otwarcie do wspólnego okradania, zabijania graczy grających półświatek wraz z depertamentem. 6, wiadomo że to ludzie od Was ponieważ administracja Was upomniała, z resztą pisaliście o tym otwarcie, na discordzie mrucznika :)  Do 10, osoba, która strzelała jako PD, regularnie z Wami jeździła co również jest przedstawione na screenach. Niestety medyk to nie to samo, wtedy był regulamin liczby osób wymaganej do kradzieży. Jazda z medykami jako organizacja i wbijanie spawn killi - dziwisz się, że osoba dała /q na spawnie? - to właśnie jest dowód jak możesz zniechęcić nowych graczy do serwera.

Reasumując, nie odpowiedzieliście kompletnie na nic - pominęliście wiele faktów, do udostępniania danych osobowych, nie odnieśliście się w ogóle, tak samo nie odnieśliście się od kilku dni co do screenshotów wątpliwej jakości w moją stronę, nikt dalej tego nie udowodnił z Waszej strony, jak ktoś posiadający organizację może zwlekać z udowodnieniem wiarygodności dowodów, bo to są moje przypuszczenia, że sprofanowaliście ss na czyjąś niekorzyść. Mało tego, Wy nie uciekacie od problemu - Wy wprost przyznajecie się do grania wspólnie wraz z PD i nie widzicie w tym w ogóle problemu! - to może bym przebolał, chociaż tak nie powinno być, ale wiązanie i okradanie wraz z PD innych to masakra nie organizacja. Pytasz dlaczego prosimy o logi, bo nie mamy nic do ukrycia - wyjdzie prawda, w ogóle jak możesz mówić, że czegoś nie było skoro nie było Cię wtedy w grze, rozumiesz? dlatego właśnie jest wzmianka o logach, aby to pokazać.

Prawda jest taka, że jedynymi osobami, które psują serwer - jesteście Wy, nie odpowiedzieliście na nic co do Was napisałem, znowu lecicie na okrętke na siłę próbując udowodnić swoją rację, tylko po co? skoro dzisiaj znowu zrobiliście to samo co zwykle, z tym że Wasze /q jest w trakcie gry, a Wy oskarżacie osoby, które zrobiły /q podczas Waszego spawnkilowania, jesteście totalnie nierozgarnięci. https://imgur.com/a/BtzDjS7 Pozostawiam całość administracji, do niczego nie prowadzi dialog z tymi osobami. Podkreślić warto to raz jeszcze, psujecie serwer, rozgrywkę oraz zniechęcacie graczy do gry. Niech administracja Wszystko przeanalizuje.
GLD LSPD sam przyznał, że dobrze mu się gra z nami. Wychodzi na to, że jedynie grupy przestępcze mają do nas problem.

Jest zakaz poaiadania bazy na red strefie z tego co usłyszałem na starcie serwera gdy chciałem założyć takową na willowfield. Nie spodziewałem się po prostu, że jest to możliwe. Kolega wyżej jednak mnie poprawił. Dlaczego niszczenie broni jest złe? Jeśli jesteś na bw nie jesteś w stanie nic zrobić z bronią, ani ją wyjąć ani jej zniszczyć. Jeśli administracja uważa,  że zniszczenie 7 kawałków broni wartych maksymalnie z 1000$ to okej niech dostanie jakiegoś AJ. Całe m4, nie kawałek to jakieś 3 przewozy na szmuglerze w obecnym momencie.

Na wszystko chyba już odpowiedzieliśmy na co mieliśmy. Jeszcze raz przepraszam za te dwa quity moich podopiecznych.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20 Grudnia 2025, 13:21 przez nghngh.
gowniarstwo
Gracz

7
11 post 0 temat Dołączył: Gru 2025
20 Grudnia 2025, 13:57 -
"dlaczego miałby wam oddawać itemy? Wydaje mi się że nie macie bazy na zielonej więc nie ma obowiązku wam oddawać itemów równie dobrze mógł je sobie zostawić. Skoro nie ma na to skryptu to nie było to zamierzone."

dac debilowi wolnosc slowa i sam sie zaora pozdro
nghngh
Premium

21
20 Grudnia 2025, 14:12 -
(20 Grudnia 2025, 13:57)gowniarstwo napisał(a): "dlaczego miałby wam oddawać itemy? Wydaje mi się że nie macie bazy na zielonej więc nie ma obowiązku wam oddawać itemów równie dobrze mógł je sobie zostawić. Skoro nie ma na to skryptu to nie było to zamierzone."

dac debilowi wolnosc slowa i sam sie zaora pozdro

Taka jest prawda. Ale dalej płacz o 7 kawałków do m4. Dlaczego miałby im je oddawać. Na czerwonej strefie panuje brak rp
Dekalo
Gracz

18
21 post 3 temat Dołączył: Gru 2025
21 Grudnia 2025, 03:31 -
To co zostało napisane przez osoby prowadzące FRL powinno dać wszystkim do myślenia - nie odnosicie się do większości tematów, tak jakby ich nie było. Oczywiście, że organizacje mają bazy w strefie czerwonej, to South Central, owl street, 6th, więc tłumaczenie czegoś takiego w ten sposób jest beznadziejne. Jak w ogóle możecie próbować narzucić narracje, że w momencie kradzieży ktoś może niszczyć przedmioty, Wy w to wierzycie czy to jest Wasza linia brony? Osoby postronne nawet obalili Wasze kłamstwa na poprzedniej stronie, odnieśliście się do tego jakkolwiek i do innych zarzutów? - Skarga jest od poczatku Waszej gry, regulamin zostawał na biężąco zmieniany a Ty przywołujesz teraźniejszy do ogółu 2 tygodni. A Wasze narracja co do ''współpracy'' z PD uległa zmianie o 180 stopni, z początku nie, później jednak troszkę tak - finalnie doszliście do wniosku, że nie widzicie problemu z tym, że gracie z PD. Ale to nie jest współpraca a odwalanie - Wy nie gracie z nimi RP, nie odgrywacie /me, /do nie gracie jak przestępca - policjant. Jeździcie w jednym aucie z PD strzelając do organizacji przestępczej i wraz z PD, który jest z Wami w aucie robicie okradanie, /wezportfel. Przynajmniej już tego nie ukrywacie chociaż lepiej było jak to ukrywaliście, bo teraz wyszło na to że Wy nie macie z tym żadnego problemu.

Reasumując, śmieję się z Was nawet Janek Kotnik, upaść niżej się nie da. Nie ogarniacie gry, regulaminu - uznajecie, że jeżeli czegoś nie ma w regulaminie to możecie tego używać, to są Wasze słowa które tu padły. Wielu rzeczy nie ma w regulaminie i to nie oznacza, że można to robić. W regulaminie może nie jest napisane, żeby nie spamić danymi osobowymi czyjegoś gracza na /darkweb i w ten sposób wynioskowaliście, że to jest dozwolone? - w regulaminie faktycznie nie ma zasady, że obosy którę są okradane, celuje do nich kilka osób mogą zniszczyć przedmiot, w ten sposób do tego doszliście?

Nie odnieśliście się do niczego, Wasze próby wyjaśnień zostały obalone, wyjaśnione - nawet nie przeze mnie a przez inne osoby pod tym tematem. Niestety, Wasza organizacja z poziomu graczy całkowicie psuje ten serwer i są to opinie wielu osób, skoro inne organizacje podsyłają mi ss abym zamieścił w skardzę to świadczy o tym, że Wy tak poprostu gracie z wszystkimi osobami na serwerze, psujecie rozgrywkę, szkodnikujecie, nadużywacie wszystkiego, wysyłacie dane osobowe jakiś ludzi po serwerze. I nie uczycie się od początku serwera do teraz - nawet do teraz nikt z Was nie przeczytał pewnie ani jednej linijki regulaminu.

Nawet nie dodałem 1/3 wszystkich rzeczy, którymi powinienem Was obarczyć, z prostego powodu - wiedziałem, że właśnie tak to będzie wyglądać, nie odpowiecie praktycznie na nic, więc gdybym tu zamieścił dużo więcej rzeczy tym bardziej nie ogarnęlibyście nic.
Nie mam ochoty każdej sytuacji rozpisywać z osobna, szkoda mojego czasu - Waszego pewnie też bo nie zrozumiecie co tutaj jest napisane.
I nie muszę ich opisywać z prostego powodu - są czarno na białym, nigdy nie było tak szkodniczej organizacji jak Wasza, ale widzę że dzięki temu że ludzie już traktują Was mniej poważnie, wręcz unikają gry z Wami może ktoś sobie poprawi rozgrywkę. Wasze odpowiedzi są zbędne bo kompletnie nic nie wnoszą, to kłamstwo za kłamstwem, które jest obalane a Wy dalej nie widzicie swojej winy, nie odnieśliście się do niczego. Niech to przeanalizuje administracja tylko i wyłącznie.
nghngh
Premium

21
21 Grudnia 2025, 13:54 -
"A Wasze narracja co do ''współpracy'' z PD uległa zmianie o 180 stopni, z początku nie, później jednak troszkę tak - finalnie doszliście do wniosku, że nie widzicie problemu z tym, że gracie z PD. Ale to nie jest współpraca a odwalanie - Wy nie gracie z nimi RP, nie odgrywacie /me, /do nie gracie jak przestępca - policjant. Jeździcie w jednym aucie z PD strzelając do organizacji przestępczej i wraz z PD, który jest z Wami w aucie robicie okradanie, /wezportfel. Przynajmniej już tego nie ukrywacie chociaż lepiej było jak to ukrywaliście, bo teraz wyszło na to że Wy nie macie z tym żadnego problemu."

Dalej nie rozumiem co jest złego w oddawaniu przestępcy w ręce departamentu. Jest to zwyczajnie gierka - nie rozumiem dlaczego pidik miałby nie chcieć wziąć przestępcy na cele jeśli jest mu dawany na tacy XD.

Osądzacie nas o spawnkill, dzisiaj wchodze do gierki i otrzymałem z 3 spawnkille, dwie osoby od was poszły na bana. Zastanówcie się dokładnie do czego zmierzacie z tą skargą. W większości są to błachostki, typu zniszczenie 7 kawałków broni XD. Odechciewa się grać na serwerze gdzie każdy lata odpalony. Moim zdaniem winne są obie strony patrząc na całokształt relacji między naszymi organizacjami. Najlepiej by to wyszło jeśli kary otrzymałyby osoby które zawiniły zarówno z jednej jak i drugiej strony. Ten serwis i tak padnie za jakiś czas i każdy o tym doskonale wie.

"Nie odnieśliście się do niczego, Wasze próby wyjaśnień zostały obalone, wyjaśnione - nawet nie przeze mnie a przez inne osoby pod tym tematem. Niestety, Wasza organizacja z poziomu graczy całkowicie psuje ten serwer i są to opinie wielu osób, skoro inne organizacje podsyłają mi ss abym zamieścił w skardzę to świadczy o tym, że Wy tak poprostu gracie z wszystkimi osobami na serwerze, psujecie rozgrywkę, szkodnikujecie, nadużywacie wszystkiego, wysyłacie dane osobowe jakiś ludzi po serwerze. I nie uczycie się od początku serwera do teraz - nawet do teraz nikt z Was nie przeczytał pewnie ani jednej linijki regulaminu."

Odniosłem się do wszystkiego do czego miałem potrzebę, resztę zostawiam dla administracji i tyle.

"Reasumując, śmieję się z Was nawet Janek Kotnik, upaść niżej się nie da. Nie ogarniacie gry, regulaminu - uznajecie, że jeżeli czegoś nie ma w regulaminie to możecie tego używać, to są Wasze słowa które tu padły."

Ostatnio od administratora "Zenit" dostałem info, że osoba na czerwonej strefie nie ma żadnego obowiązku grania RP co za tym idzie jeśli nie chce nie musi oddawać przedmiotów - czyli cały ten podpunkt jest do wywalenia. No chyba, że chcesz mi powiedzieć, że admin się myli.
klops
Premium

9
20 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
21 Grudnia 2025, 14:20 -
Mówisz o odwalaniu, ta? wczoraj cały wieczór jeździliscie po mapie i dmiliscie wszystko co sie rusza. Może przy okazji pochwalisz się  jakim cudem bijesz po 87 HP z shotguna? (https://imgur.com/a/Bc4iaMV) bo to też ciekawe. Janek Kotnik... Ten gość wyleciał od nas za odwalanie. To, że u ciebie tacy ludzie zostają pod panelem to twój problem.  U nas są kary, u ciebie pod panelem grają ludzie, którzy dopiero co wrócili z banów za cheaty i dalej są odpaleni. Co do niszczenia przedmiotów – powtarzam to po raz dziesiąty -  nie bronie takich zachowan. Jeśli ktoś tak zrobił, niech dostanie bana/warna, to sprawa indywidualna. Dalej płaczesz o tą współprace z PD. Jak widzisz po poście lidera - LSPD też ma was dość, dodatkowo wy za to współpracujecie z adminem. Piszesz, że "nigdy nie było tak szkodniczej organizacji" - weź mordo zobacz najpierw na swoją ekipe a potem coś pierdol o innej xD
Zostawiam robote administracji, przeanalizujcie obie skargi (naszą na nich, i oni na nas).
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21 Grudnia 2025, 14:20 przez klops.
msr
Team

10
71 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
23 Grudnia 2025, 15:53 -
@ Smoker3S @Raspberry prośba o werdykt
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23 Grudnia 2025, 15:54 przez msr.
[Obrazek: iyx1DGa.gif]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości