Front Równości Ludowej
Rozpoczęty przez nghngh

21 odpowiedzi w tym temacie
nghngh
Premium

21
35 post 3 temat Dołączył: Wrz 2025
05 Pażdziernika 2025, 20:11 -
[Obrazek: SDtIeJJ.png]
FRL - Front Równości Ludowej Front Równości Ludowej to zorganizowana grupa aktywistów, która w krótkim czasie
zyskała rozgłos i kontrowersje na ulicach Los Santos. Początkowo postrzegani jako idealistyczny ruch społeczny walczący
o równość, dziś coraz częściej określani są przez media jako radykalny front polityczny, którego działalność balansuje na
granicy rewolucji i obywatelskiego buntu. Nazwa organizacji narodziła się w przestrzeni mediów społecznościowych, gdzie
oburzeni redaktorzy zaczęli opisywać ich coraz śmielsze działania w prasie codziennej Los Santos. Z czasem określenie
„Front Równości Ludowej” stało się symbolem ruchu - zjednoczenia mniejszości, bojowej idei i bezkompromisowego
podejścia do sprawiedliwości społecznej.

Członkowie FRL walczą o prawa mniejszości i równość społeczną, kierując się
dewizą: „Kto nie z nami, ten przeciwko nam.” Nie są to jednak zwykli aktywiści - to fanatycznie oddani sprawie idealiści,
którzy wierzą, że tylko radykalne działania mogą doprowadzić do prawdziwej zmiany. Znani w Los Santos z marszów ulicznych,
plakatów propagandowych, graffiti z symbolami frakcji i agresywnej agitacji wobec ulicznych gangów oraz samozwańczych
„obrońców porządku”, członkowie Frontu stanowią siłę, z którą trzeba się liczyć. Front dba o własny porządek i dyscyplinę.
Każdy członek nosi charakterystyczne odznaczenie - najczęściej opaskę na ramieniu z symbolem frakcji i stopniem w hierarchii
organizacji. Dla nich to nie tylko ozdoba, lecz znak przynależności do ruchu, który w ich oczach ma zmienić świat. W mieście coraz
częściej widać ich symbole, a ich hasła rozbrzmiewają w dzielnicach, które dotąd były ciche. W oczach wielu stają się bohaterami,
dla innych - zagrożeniem. Jedno jest pewne: Front Równości Ludowej już nigdy nie da o sobie zapomnieć.
[Obrazek: mgpQUc8.png]
Mogłoby się wydawać, że to zwykła grupa chorych i niestabilnych psychicznie ludzi, którzy postawili sobie za cel w życiu
uprzykrzać prace służb porządkowych, jednakże sprawa zachodzi trochę głębiej. Wyznają własną ideologie i religie według której
legalizacja broni, czy narkotyków zaspokoi pragnienie wszystkich mieszkańców San Andreas... Burmistrz miasta zdał
sobie sprawę z powagi sytuacji dopiero w momencie gdy do Internetu wyciekły filmy i zdjęcia, na których
skąpo ubrane kobiety zaoferowały małej grupie nastolatków fentanyl po którym dzieci trafiły do szpitala.

[Obrazek: 1Fe7YoS.jpeg]
,,To nie jest grupa aktywistów walcząca o ekologie, czy mniejsze ceny na stacjach benzynowych a istni terroryści. Nie pozwólmy aby nasze
dzieci padły ofiarą takiego okrucieństwa, zrobimy wszystko co w naszej mocy aby ich znaleźć." - słowa Komendanta policji w Pershing Square na zapytanie
o opinie w sprawie.

----------------------------------
OOC
Siemano, planujemy na nowej edycji mruka pograć grupkę aktywistów których celem jest zrobienie z Los Santos większego piekła od tego którym już jest.
Będziemy poszerzać gierkę dla służb jak i zwykłych graczy tworząc różne protesty, czy też problemy na mieście. Zapraszamy każdego do wspólnej gierki,
po przez dołączenie do grupy "aktywistów" czy też działania przeciwko im!
Wiktor02
skTom
Minik
Oushat
Benihana
Kloszard_Marcin
SpelunaTV
Smierdziel
Kamix_Benz
Maci0ra
Skala
Bomberr
Szyszunia
Fenix
((Jak wszyscy założą konta na forum to dodam globale))

[Obrazek: VEHO79D.png]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29 Listopada 2025, 01:24 przez nghngh.
kawski_kot
Premium

5
31 post 2 temat Dołączył: Paź 2025
Nick SAMP: Janek_Kotnik
05 Pażdziernika 2025, 20:23 -
Mam to w nosie że sąsiedzi mówią o mnie świr.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05 Pażdziernika 2025, 20:27 przez kawski_kot.
Smoker3S
Administrator

13
32 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
05 Pażdziernika 2025, 21:25 -
Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos :)
nghngh
Premium

21
05 Pażdziernika 2025, 21:27 -
(05 Pażdziernika 2025, 21:25)Smoker3S napisał(a): Mam nadzieję, że będziecie przyklejać się też do drogi, blokując ruch w godzinach szczytu na ulicach Los Santos :)

wszystko ze smakiem, nie będziemy przecież blokować rozgrywki innym graczom! Jak już to jedna taka sytuacja w tygodniu  [Obrazek: lightbulb.png]
kawski_kot
Premium

5
06 Pażdziernika 2025, 00:17 -
Na tym kanale Youtube będą pojawiać się różne ciekawe momenty z naszej gry IC.

✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹
                     --->               <-----
✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ★ ☆ ⍟ ⚝ ❂ ❉ ❊ ❋ ❖ ✺ ✹
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Pażdziernika 2025, 00:26 przez kawski_kot.
hydro
Gracz

3
5 post 0 temat Dołączył: Wrz 2025
06 Pażdziernika 2025, 17:32 -
raz sierpem raz młotem
Ciastuuś
Premium

10
8 post 1 temat Dołączył: Paź 2025
07 Pażdziernika 2025, 12:36 -
Bardzo super, wszystko fajnie, podoba mi się, polecam - jeden z murzynów
andrzej wilk
Premium

31
21 post 1 temat Dołączył: Wrz 2025
08 Pażdziernika 2025, 13:52 -
dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke
nghngh
Premium

21
08 Pażdziernika 2025, 17:49 -
(08 Pażdziernika 2025, 13:52)andrzej wilk napisał(a): dopisz mnie i @pogrom do ekipy bo wchodzimy w te dziwke

No to zapraszam na discorda:
https://discord.gg/dNpG8KNE
nghngh
Premium

21
09 Pażdziernika 2025, 15:18 -
Chętnych do gierki z nami zachęcam do napisania wiadomości prywatnej na forum. :)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 Pażdziernika 2025, 17:38 przez nghngh.
nikoreto
Gracz

0
7 post 2 temat Dołączył: Lis 2025
04 Listopada 2025, 19:45 -
smokers i ciastus w ekipie to wiadomo ze banda zjebow i pedofili
Ank
Zarzad

70
86 post 7 temat Dołączył: Lut 2025
06 Listopada 2025, 13:03 -
spoko, napisz do mnie na pv na discord
miszor
Gracz

4
10 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
18 Listopada 2025, 17:26 -
bedzie moc, pozdrawiam.
kawski_kot
Premium

5
05 Grudnia 2025, 23:53 -
**Na swoim Lifeinvenderze Janek Kotnik zamieścił zdjęcie które przedstawia jego mieszkanie, na ścianach plakaty przedstawiające grupe Front Równości Ludowej, flagi  LGBT** 
- "Nowe obrazy w moim mieszkanku :) Jestem z nas dumny! Kto nie z nami ten przeciwko"
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Grudnia 2025, 00:48 przez kawski_kot.

Załączone pliki Miniatury

klops
Premium

9
20 post 0 temat Dołączył: Paź 2025
07 Grudnia 2025, 23:31 -
.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Grudnia 2025, 18:15 przez klops.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości